lauantai 2. kesäkuuta 2018

UUTUUKSIA

UUTUUKSIA

Ensimmäisenä nämä vaaleanpunaiset Pumat, joihin ihastuin ensisilmäyksellä. Näin ne nimittäin sattumalta Citymarketissa, enkä sen jälkeen saanut niitä enään mielestäni. Mun olikin pakko käydä muutaman päivän päästä kotiuttamassa ne hintaan 49,95e.

UUTUUKSIA

Mä olen yhä enemmän alkanut ihastumaan Marimekkoon ja olenkin hommannut muutaman tyynynpäällisen kotia koristamaan. Tiiliskivi -tyynynpäällisiä ostin kaksin kappalein tämän kuun alussa hintaan 22,40e/kpl ja Kasvusto -tyynynpäällinen puolestaan lähti mukaan Marimekon Ystävämyynneistä samaiseen hintaan.

UUTUUKSIA

Sitten yksi kevään parhaista kosmetiikkajutuista, nimittäin tämä Dependin kulmaväri. Vinkin tähän sain siskoltani ja nyt ihmettelenkin miten en ole ennen värjännyt kulmia itse? Super helppoa, nopeaa ja halpaa. Sekä kulmavärin (6,30e) että vetyperoksidin (2e) ostin Sokokselta.

UUTUUKSIA

Viimeaikoina olen ihastellut toinen toistaan söpömpiä mekkoja ja haluankin tänä kesänä pukea mekon päälle useammin kuin viime kesänä. Tämä ihana yksilö löytyi New Yorkerista hintaan 16,95e.

UUTUUKSIA

Sitten lisää Marimekkoa. Citymarketin keräilykampanjan vuoksi nämä pyyhkeet ovat puoleenhintaan, joten nyt oli oiva hetki täydentää omaa pyyhevarastoa. Iso kylpypyyhe maksoi nyt 19,75e/kpl ja käsipyyhkeet 9,75/kpl.

UUTUUKSIA

Olin haaveillut tällaisista jo jonkun aikaa ja törmäsinkin sitten näihin Dinskossa. Yllätyksekseni samoja kenkiä oli myös 20 euroa halvemmalla lasten puolella. Eipä tarvinnut pitkään miettiä kummat otan! Hintaa näillä oli siis 24,90 euroa.

UUTUUKSIA

Mun bikinivalikoima täydentyi noin kuukausi sitten tällä super ihanalla setillä H&M:ltä. Yläosalla oli hintaa 17,99e ja alaosalla 12,99e.

Mikä näistä uutuuksista oli eniten sun mieleen? :)

4 kommenttia:

 1. Noi molemmat kengät on ihanat! En osaa päättää kummista tykkään enemmän. Tykkään noiden tokien kenkien väristä aivan sairaan paljon, joten ehkä ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Ne molemmat on kyllä omalla tavallaan ihanat ♥

   Poista
 2. Oii toi New Yorkerin mekko ja Puman vaaleanpunaiset kengät on niin söpöt! *.* Tykkään tosi paljon sun ottamista kuvista, koska ne ovat niin valoisia ja jotenkin "herkkiä" <3

  VastaaPoista