keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

DUBAI

DUBAI

Dubai oli just niin suurenmoinen kuin olin ajatellutkin. Rakastin sitä, että meidän lomassa yhdistyi niin ranta- kuin kaupunkiloma! Kuvia tuli räpsittyä noin 4 000, joten tuutte näkemään niitä myös blogin puolella jonkun verran. Haluisinkin tietää, että minkälaisia postauksia haluaisitte meidän matkasta lukea? Tulossa on ainakin postausta Dubaista matkakohteena plussien ja miinuksien kera sekä postaukset retkistä, joita matkalla tehtiin. Kiinnostaisiko teitä esimerkiksi kuulla esittelyä meidän hotellista tai nähdä paljon asukuvia? :-) Pistäkää kommenttiboksiin ehdotuksia ja toiveita niin nappailen niistä sitten parhaimmat toteutettavaksi!

DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI

18 kommenttia:

 1. Ooii mitä kuvia!! Näyttää aivan ihanalta paikalta <3

  VastaaPoista
 2. Dubai on uskomaton paikka!
  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
 3. Upea paikka kuvien perusteella!! Oon harkinnu lomalle lähtöä nyt keväällä ja tuolla suunnalla maat houkuttaa. Mietityttää vain se pukeutumiskulttuuri niin olisko siitä vinkkejä? Netissä lukee kaikenlaista ohjetta mutta miten asia sun kokemuksen mukaan on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin puhua tosiaan vain siitä mitä itse näin ja koin, mutta toivottavasti näistä on sulle edes vähän apua!

   Mun mielestä netissä pelotellaan kyllä ihan liikaa siitä pukeutumisesta. Varsinkin Dubai on todella länsimaalaistunut ja esimerkiksi Dubai Marinan alueella näkee paljon erilaista pukeutumista minishortseista toppeihin! Me koitettiin yleensä peittää joko olkapäät tai polvet, eikä koettu, että tällaisten asujen keksiminen olisi ollut mitenkään haastavaa :-) Enkä kyllä usko, että saat pahoja katseita jos kuljet esimerkiksi shortseissa tai topissa, jos peppu tai etumus ei ole tyrkyllä! Rannoilla saa toki olla ihan bikineissä ja rantavaatteissa :-)

   Abu Dhabi ja vanhemmat Dubain alueet ovat varmasti sitten asia erikseen ja niissä ollessaan kannattaa peittävä pukeutuminen ottaa kyllä tosissaan!

   Poista
 4. Upeita kuvia! Lukisin mielelläni lisää dubaipostauksia :) vaikka hotellin esittely vois olla kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä on kyllä tulossa reilusti :-) Kiva kuulla, että hotellin esittelypostaus kiinnostaisi!

   Poista
 5. Mua kiinnostais myös toi pukeutuminen. :) Olit vastannuki siitä jo mut mulla ei ainakaan olis mitään peittäviä kesävaatteita :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Voisin vaikka pureutua tähän aiheeseen vielä asukuvien merkeissä, joista näkee sitten paremmin mitä tälläisella pukeutumisella tarkoitan! :-)

   Poista
 6. Dubai on kyllä upea paikka<3 Ihania kuvia oot napsinut paikan päältä! :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Oi vitsit, näyttää ihanalta! Oot saanut kivasti sen fiiliksen kuviin asti :-)

  VastaaPoista
 8. On kyllä varmasti ollut mieletön reissu! :) Itsekin usein haaveillut Dubaista, ehkä vielä joskus! Siitä vaan kuulee niin paljon myös sitä ns negatiivista, tai sellaista ei niin kivaa puolta. Mutta luulen kyllä, että todellisuudessa plussia on enemmän, kuin miinuksia :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubai on kyllä varmasti paikka, joka jakaa mielipiteitä! Kiva päästä oman kokemuksen kautta kertomaan teille niitä plussia ja miinuksia, sillä molempia kyllä löytyy :-)

   Poista