sunnuntai 20. toukokuuta 2018

SUUNNITELMIA KESÄLLE

Vaikka olisi ihanaa viettää kesä täällä Kuopiossa, suuntaan kesäloman ajaksi kotipaikkakunnalle Turenkiin. Ja koska mä tykkään suunnitella elämää eteenpäin, on luonnollisesti kesällekin muodostunut jo muutamia suunnitelmia.

IMG_5372

Ensinnäkin töitä olisi tarkoitus tehdä niin paljon kuin vain on mahdollista. Onneksi mulla on mieleinen työpaikka Citymarketissa ja mikä parasta, ollaan tänäkin vuonna isosiskon kanssa työkavereita.

IMG_5337

Kesäkuun puolessavälissä lähdetään viettämään mökkiviikonloppua 15 muun bloggaajan kanssa Keski-Suomeen. Tarkoituksena olisi tutustua paremmin, nauttia yhdessäolosta ja ylipäätään fiilistellä kesää. En malta odottaa! 

IMG_5353

Yksi kesän kohokohdista tulee ehdottomasti olemaan taas Ruisrock, jonne lähdetään tänäkin vuonna isolla kaveriporukalla. Mä olen nyt jo alkanut fiilistelemään tämän vuoden artistien biisejä ja tottakai suunnitellut jo vähän eri päivien festarilookkeja. Kuka muu tekee tätä jo nyt?

IMG_5335

Elokuun lopussa meillä on Villen kanssa molemmilla lomaa, joten jotain pientä reissua ollaan siihen mietitty. Saas nähdä mihin päädytään!

IMG_5357

Viimeisimpänä ihan vain kesälomasta nauttiminen ystävien ja perheen kanssa muun muassa auringonoton, uimisen, veneilyn ja grillaamisen merkeissä.

Mitä suunnitelmia teillä on kesäksi? :)

4 kommenttia:

 1. En malta itekkään oottaa tota mökkiviikonloppua! :) Ja kiva nähdä taas! :)<3

  VastaaPoista
 2. Tuo mökkiviikonloppu kuulostaa aivan mahtavalta ja muutenkin sulla on tosi kivoja kesäsuunnitelmia! :) Itse odotan eniten Provinssia, vaikka en ookaan työpaikalta saanut vielä vahvistusta siitä, että saanko niitä päiviä vapaaksi :D Lisäksi olisi jossakin vaiheessa kesää tarkoitus suorittaa autokoulu loppuun, koska mulla on enää syyskuun alkuun asti aikaa suorittaa se viimeinen vaihe. Muita suunnitelmia en oo vielä ehtinytkään tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi aika oikein liitää eteenpäin ja kaikki kivat jutut tulee vastaan nopeammin kuin uskoiskaan! :)

   Joskus myös vähäiset suunnitelmat kuulostaa tosi hyvältä! Etenkin tuo Provinssi :D

   Poista