perjantai 29. kesäkuuta 2018

BLOGITYTTÖJEN KANSSA LOMALEIVOLLA

*Viikonloppu toteutettu yhteistyössä LomaLeivon mökit kanssa

LOMALEIVOLOMALEIVO IMG_6130

Lähdettiin tosiaan pari viikkoa sitten 15 muun bloggaajatytön kanssa Joutsaan ihaniin maisemiin ihan Leivonmäen kansallispuiston kupeseen. Me majoituttiin kahdessa LomaLeivon mökissä, Kielossa ja Kissankellossa, jotka olivat vierekkäin. Viiden tähden mökeissä oli hyvin varustellut keittiöt, saunat, porealtaat, kesäkeittiöt, isot terassit ja grillit. Järvenrantaan mökeiltä oli noin 200 metrin matka ja rannasta löytyi vielä niin normaalia soutuvenettä kuin polkuvenettäkin.

Molemmat mökit siis sijaitsevat idyllisesti maalaismaisemissa ihan Röykkälän lammastilan ja omistajien talon vieressä. Meidän emäntä Viola vei meidät myös tekemään vähän lähempää tuttavuutta tilan lampaiden kanssa ja päästiin tutustumaan myös super sympaattiseen Olivia-lampaaseen, joka asustaa pihapiirissä kaverinsa Nöpö-koiran kanssa.

LOMALEIVOLOMALEIVO LOMALEIVO

Lauantaina Viola oli järjestänyt meille aamupalan heidän asuintalonsa tuvassa, jossa saimme kuulla kyseisen tilan historiaa sekä tarinoita niin lampaista, kuin heidän vuokraamistaan mökeistä ja vanhasta torpasta. Oli ihanaa kuulla miten he haluavat aina tutustua vieraisiinsa ja olla tavoitettavissa. Violasta todella huokui aitous ja sydämellisyys ♥ Tässä myös varmasti osasyy siihen, että viihdyttiin mökeillä niin hyvin!

Aamupalan jälkeen lähdettiin Leivonmäen kansallispuistoon vähän alle 2 kilometrin pitkospuu-reitille. Kuvailtiin (tietenkin) todella paljon, joten reissussa meni hieman pidempään kuin varmasti normaalisti olisi mennyt. Maisemat olivat kyllä upeita ja mieli todellakin lepäsi luonnon hiljaisuudessa. Täytyisi ehdottomasti useammin käydä suo-reiteillä ihan vain kävelemässä ja irtautumassa arjesta.

LOMALEIVO LOMALEIVO IMG_9902 LOMALEIVO

Muuten meidän viikonloppuun sisältyi muun muassa paljon kuvailua, toisiimme tutustumista, porealtaissa lillumista, saunomista, järvessä uimista, pelien pelaamista, syömistä ja vielä vähän lisää syömistä.

Iso kiitos kaikille upeille tytöille sekä tietenkin LomaLeivolle tästä mahtavasta viikonlopusta! ♥ 

LOMALEIVO

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa olleen tosi mahtava viikonloppu! Kauniissa maisemissa ja hyvässä seurassa on parasta lomailla <3 Jäin lukijaksi, ihana blogi sulla!

  https://mietinsinua.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Oli kyllä super kiva viikonloppu ♥

   Ihana kuulla, tervetuloa! :)

   Poista
 2. Ai ettäää, mä en kestä kun toi viikonloppu oli niin ihana ! <3 Kivan postauksen oot tehnyt :-*

  VastaaPoista