sunnuntai 5. marraskuuta 2017

6 FAKTAA MINUSTA

1. Pienenä mun puhelimen ensimmäinen ostettu soittoääni sieltä lehtien takasivuilta oli: HIM - Wings of A Butterfly. Nää soittoäänet oli oikeasti jotain niin parasta pienenä!

6 FAKTAA MINUSTA

2. En tykkää yhtään mustista karkeista. Oli se sitten salmiakkia tai lakritstia, en syö sitä. Jos ostan karkkipussin, missä on sekä hedelmäkarkkeja että salmiakkia, jätän salmiakit syömättä ja annan ne jollekin muulle.

6 FAKTAA MINUSTA

3. Tykkään katsoa rikos- ja murhamysteerejä televisiosta. Mun mielestä ne on todella mielenkiintoisia, eikä mulla niitä katsoessa tule paha olo, niin kuin esimerkiksi kauhuelokuvia katsoessa.

5 FAKTAA MINUSTA

4. Oon aina puhunut ja kävellyt unissani ja etenkin muistanut seuraavana aamuna sen kaiken. Viime vuosina etenkin kävely on lisääntynyt ja aiheuttanut jopa pelottaviakin tilanteita. Viimeisimpänä kävelin mun asunnon parvekkeelle yöllä. Musta tuntuu, että nykyään tämä mun unissakävely ja sekoilu on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Mulla on itseasiassa ollut jo yli puoli vuotta luonnoksissa postaus, jossa kerron, mitä kaikkea oon vuosien varrella sekoillut öisin. Kiinnostaisiko teitä kuulla tästä lisää?

6 FAKTAA MINUSTA

5. En juo kahvia, enkä tiedä haluanko koskaan juodakaan. En vaan tykkää sen mausta, enkä halua addiktoitua siihen.

6 FAKTAA MINUSTA

6. Viihdyn hyvin yksin. Tykkään kyllä viettää aikaa perheen, ystävien ja poikaystävän kanssa, mutta viime vuosina oon oppinut tykkäämään myös omasta ajasta. Uskon, että välivuodella, Villen intti-ajalla sekä omilleen muuttamisella on kaikilla osansa asiassa.


Mitäs tykkäätte tällaisista postauksista? :)

14 kommenttia:

 1. Nää faktapostaukset on mun mielestä kivoja, kun saa tutustua uuteen puoleen ihmisessä😊 ihana tuo kuva susta!

  VastaaPoista
 2. Ihan sika hauska faktapostaus! Mä itse meinaan sanoisin että laku ja salmiakki on AIVAN ERI ASIAT! Vähän itseäni ärsyttää kun ihmiset rinnastaa ne toisiinsa, siis lakut on ihan hirveitä, en pysty sietämään mutta salmiakki on mun lemppari ja mun lempikarkki! Lätkäsalmiakit ja Sisu Horna <3 Mutta tosiaan, laku on makeampi/imelämpi/siirappimaisempi karkki kun salmiakki on suolainen ja väkevämakuinen :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit :) Niinpä! En vaan tykkää yhtään kummankaan mausta :D

   Poista
 3. Kiva postaus :) musta tuntuu että oon kanssa itse oppinut olemaan yksin kun muutin omilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä. Omilleen muuttaminen on kyllä varmasti ollut ainakin mulle se isoin vaikuttava tekijä :)

   Poista
 4. Tää oli tosi kiva postaus! (:

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus! :) Mua todellakin kiinnostaisi kuulla lisää tosta sun unissakävelemisestä! Mulla oli pienempänä tapana puhua öisin, mutta nykyisin en sitä kuulemma enää tee. Mun pikkusisko tekee sitä kyllä nykyään vieläkin :D

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei tosi kiva, että sua kiinnostaisi kuulla siitä :)

   Olen puhunut ja kävellyt unissani niin pitkään kun vaan muistan! Mun äidillä on myös taipumusta vastaavaan, joten voi toki olla, että tämä on osiltaan myös periytyvää.

   Poista
 6. Meillähän on baikka kuinka monta samaa kohtaa! Mustat karkit on pahoja, hyi! 3, 5 ja 6 pitää kans paikka sa mun kohdalla :) tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska kuulla, että pystyt samaistumaan näihin! Kiitos :)

   Poista
 7. Ihania faktoja <3 Voin NIIN samaistua tuohon rikossarjat -kohtaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Eikä, vihdoin joku muukin, joka tykkää niistä :D

   Poista