keskiviikko 14. helmikuuta 2018

10 VIIMEAIKAISTA

10 VIIMEAIKAISTA

1. Käytiin viime viikolla herkuttelemassa Muumi Pannarikahvilassa tyttöjen kanssa :)
2. Mun oli pakko koittaa ikuistaa tämä älyttömän nätti sää, mistä saatiin nauttia pari viikkoa sitten. Että mä nautin siitä, kun on paljon lunta, pakkasta ja aurinko paistaa!
  10 VIIMEAIKAISTA

3. Tällaiset sisustusliikkeet ovat ehdottomasti silmäkarkkia mulle. Voisin hypistellä kaikkia ihania sisustusjuttuja vaikka joka päivä, jos se olisi mahdollista.
4. Miten jokin eläin voikaan olla koko ajan niin älyttömän suloinen???
  10 VIIMEAIKAISTA

5. Onhan ok ostaa muun muassa tämä kahvipussi ihan vain koristeeksi, koska se näyttää niin hyvältä? Ps. En juo kahvia..
6. Uusien farkkujen ja mattojen fiilistelyä 
  10 VIIMEAIKAISTA

7. Luonnoksia, luonnoksia ja vielä vähän luonnoksia..
8. Viime viikonloppuna matkustin kuukauden jälkeen taas kotikotiin. Vietettiin lauantaina Hämeenlinnassa ystävän tupareita, jossa oli tarjolla muiden leivonnaisten lisäksi tämä herkullinen ja super söpö kakku 

10 VIIMEAIKAISTA

9. Mun uusin väri-ihastus syntyi kun löysin H&M Home:n alennuksista tummanvihreät samettiset tyynynpäälliset. Sen jälkeen en enään saanut päästäni näitä upeita korvakoruja saman värisinä. Lopulta kotiutin myös ne H&M:ltä.
10. Netflixissä on pyörinyt uusi koukuttava sarja Dynastia, enkä ole välillä malttanut iltaisin lopettaa sen katsomista ennen keskiyötä, hups..

Silloin kun en päivittele blogia, mun arkea ja elämää voi seurata Instagramissa, josta mut löytää nimellä susannapaappanen!

8 kommenttia:

  1. Wau, ihania kuvia ja juttuja! Toi dynastia on niin hyvä, kaikki jaksot aina katoin heti ku uusin ilmestyy. Sika turhauttavaa ku on kattonu lokakuusta asti sitä kun oli toi 4 vk talvitauko. >.<

    VastaaPoista
  2. Hämmästyin vähän, ostaa kahvia vain koristeeksi, mutta voihan varmasti niinkin tehdä kun jotkut ostaa kahvimyllyn vain koristeeksi :D Pakkaus on kyllä tosi upea. Toi kakku on kyl aivan ihanan näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla myös juhlamokkaa ja kahvinkeitin, joten eipä tuo kai ihan niin erikoista ole :D

      Samaa mieltä! Se myös maistui vähintään yhtä hyvältä kuin näytti :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Vau! ♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista