maanantai 19. helmikuuta 2018

SINAPINKELTAINEN BIKER-TAKKI

Yksi asia on muuton jälkeen jäänyt mun blogista melkeinpä kokonaan pois, nimittäin asukuvat. Yksin asuessa niitä kun ei ole oikeastaan mahdollista ottaa, joten on todellakin harvinaista herkkua saada niitä edes joskus tänne blogin puolelle. Nämä kuvat Ville nappasi jo kolmisen viikkoa sitten, kun hän tuli tänne mun luokse pitkäksi viikonlopuksi.

SINAPINKELTAINEN BIKER-TAKKI

Pakko sanoa, että näitä kuvia ottaessa tuli ihan älyttömän kylmä, joten ihan vielä ei voi siirtyä kevät-takkeihin, vaikka kuinka haluaisikin. On muuten hassua, miten kotona ulos katsoessa sää näyttää todella keväiseltä ja välillä jopa erehdyn luulemaan, että se on jo plussan puolella. Kylmä totuus kuitenkin paljastuu aika nopeasti, kun avaa parvekkeen oven ja lämpötila onkin melkein -15 °C.
  SINAPINKELTAINEN BIKER-TAKKI

Olen kuitenkin luottavaisin mielin. Kyllä se kevät sieltä on tulossa, sillä linnut laulavat jo ja kotiin oikein tulvii auringonvaloa ♥ En millään malttaisi odottaa, että saan viedä talvivaatteet ja -kengät häkkivarastoon ja puolestaan korvata ne värikkäillä takeilla sekä tennareilla. Mä nimittäin olen todellakin juuri sellainen ihminen, joka fiilistelee kevättä nimenomaan vaatteiden ja kenkien kautta. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta sieluntovereita?

SINAPINKELTAINEN BIKER-TAKKI

Takki Zara Farkut H&M | Neule Cubus Maiharit Duffy

4 kommenttia:

 1. Ompa rohkea väri! Mulla toi keltainen ei oo niin lähellä omaa suosikkia, että osaisin edes harkita . Sopii tohon asukokonaisuuteen hyvin :)

  www.finnlandsnorsk.blogpsot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä just rakastan kaikkia räikeän värisiä vaatteita ihan älyttömästi!

   Poista
 2. Tosi kiva asu. Niin kivan pirtsakka toi takki. Upee banneri sulla!

  hannamaarit.blogspot.com

  VastaaPoista