sunnuntai 7. tammikuuta 2018

JOULULAHJAT 2017

JOULULAHJAT 2017

Tämän kuiva-aineet sisältävän purkin brownieita varten sain Villen äidiltä. Purkin päältä löytyi ohjeet näiden tekoon, joten tämä sopii myös vähän huonommallekin leipojalle. Tällaiset lahjat ovat ihania ja saajalleen varmasti mieleisiä, sillä enään on lisättävä vain muutama aine ja taikina on valmis. Ei tätä raaskisi edes käyttää, mutta eiköhän se makean himo kuitenkin jossain vaiheessa iske.

JOULULAHJAT 2017

Pehmeistä paketeista paljastui muun muassa kahdet sukat sekä mummin tekemät tumput. Tällaisille lahjoille tulee aina käyttöä etenkin nyt kun täällä Kuopiossa on jo ihanasti pakkasta.

JOULULAHJAT 2017

Tämän Dermosilin keittiö-setin sain myös Villen äidiltä. Mulla ei itseasiassa ollut käsisaippuaa keittiössä, joten se tulee ehdottomasti käyttöön. Myös uutta ja puhdasta keittiöpyyhettä tarvitaan jossain vaiheessa.

JOULULAHJAT 2017

Ostin muutamia lahjoja myös itselleni joululahjaksi. Niistä toinen on musta Make Up Eraser. Tämä on älyttömän hyödyllinen silloin, kun ei jaksa kaivaa meikinpoistoaineita kaapeista tai kun on reissussa. Meikki lähtee tällä todella nopeasti, joten halusin mun edellisen pinkin ystäväksi uuden liinan, jotta aina toinen on käytettävissä, kun toinen on pesussa. Tilasin Eleveniltä myös Foreo Luna Play Plus -kasvojenpuhdistusharjan, jota en ole vielä kerennyt testaamaan. Luin näistä niin paljon hyvää, että mun oli pakko ostaa tällainen itselleni. Lisäksi Eyluren ripsistä on tullut luettua kehuja, joten valitsin itselleni niitä kaksin kappalein. Etenkin nuo Texture 117 -ripset ovat silmissä tarpeeksi näyttävät, mutta silti luonnolliset.

JOULULAHJAT 2017

Mun joululahjoista muutamakin liittyi liikuntaan. Uusille treenikengille oli tarvetta, kun mun vanhat ei oikein soveltuneet ryhmäliikuntatunneille. Vauhdikkailla tunneilla myös hyvät ja tukevat urheilurintsikat ovat ehdoton juttu, joten onneksi sain uudet Shock Absorberit.

JOULULAHJAT 2017

Sain myös jumppamaton ja kahvakuulan kotitreenejä varten. Tämä Neonpren -kahvakuula on paljon parempi vaihtoehto mulle, kuin tavallinen kahvakuula. Kuulan kanssa on mukava treenata, se on pehmeä ja turvallinen.

JOULULAHJAT 2017

Iittalan Taika-sarjaa multa löytyykin jo kerättynä, joten kannu ja tarjotin ovat hyvä lisä kasvavaan kokoelmaan. Tällä hetkellä mulla on tarpeeksi astioita täällä Kuopiossa, joten nämä ovat kotikotona odottamassa tulevaisuutta ja käyttöön pääsyä.

JOULULAHJAT 2017

Hackmanin Savonia -sarjan kakkulapio ja pihviveitset olivat todella mieleinen lahja, sillä ne tulevat heti käyttöön. On hauska huomata, kuinka nykyään arvostaa paljon enemmän käytännöllisiä kodin tavaroita ja astioita, joita saa lahjaksi. Mun muuton yhteydessä sitä tajusi, kuinka paljon niitä oikein tarvitsee, kun asuu yksin. Onneksi äiti kaivoi kaapeista loput odottamassa olleet astiat ja välineet mun matkaan, joten ostettavaa jäi vain vähän.

Näiden juttujen lisäksi sain lahjaksi vielä torkkupeiton, sisustuskirjan, muita kodin tavaroita, mausteita, rinkan, nahkahameen ja rahaa.


Mitä te saitte joululahjaksi? :)

8 kommenttia:

  1. Ihana toi taika-sarjan kannu ja lautanen! Noi on musta niin hienoja ja ajattomia :) Normaalisti myös koko loppuelämän lahja.

    VastaaPoista
  2. Saitpas ihania ja hyödyllisiä lahjoja!♥ Toi browniepurkki on ihan paras, sillä se näyttää suloiselta keittiössä ja on niin helppo valmistaa <3 Tänä vuonna suurin osa lahjoisa tuli poikaystävältä ja sitten vanhemmilta sain lahjakortin suomalaiseen, padan ja suklaata. Pata ja suklaat tosin olivat yhteisiä mulle ja miehekkeelle :D Saatiin myös isompi, reunallinen paistinpannu, ja se on kyllä tullut jo tarpeeseen! Lisäksi sain muutaman kosmetiikkajutun, tohvelit ja kirjan. Mun oli tänä vuonna jotenkin tosi vaikee keksii mitään lahjoja, mutta kaikkia kivoja juttuja läheiset olivat sitten kuitenkin keksineet :')

    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se kyllä on!

      Säkin oot saanut tosi hyödyllisiä lahjoja sun läheisiltä :) Munkin toivelistalla oli vain muutamia juttuja, mutta kyllä niitä paketteja lopulta tuli jonkin verran!

      Poista
  3. ootpa saanu kivoja joululahjoja 8) <3 nuo Iittalan taika sarjan astiat on kyllä aivan ihania :)! iteltäkin löytyy muutama :>

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana tuo "Brownie purkki", jotenkin niin suloisen näköinen. Eihän tuota malta edes käyttää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Sovittiin kuitenkin ystävän kanssa, että huomenna se lähtee testiin :D

      Poista