tiistai 16. tammikuuta 2018

MITÄ ODOTAN TÄLTÄ VUODELTA?

MITÄ ODOTAN TÄLTÄ VUODELTA?

Opintojen osalta kevät menee vielä kaikkien muotoilijoiden yhteisten kurssien parissa. Syksyltä odotan kuitenkin enemmän omaan alaan liittyviä kursseja ja tekemistä. Haluan panostaa kouluun yhtä paljon kuin viime vuonna ja sitä kautta saada tänäkin vuonna hyviä arvosanoja.

Odotan oman kuntoni sekä itseni kehittämistä. Loman ja kahden viikon flunssan jälkeen ensimmäinen ryhmäliikuntatunti oli todella rankka. En malta odottaa normaaliin viikottaiseen treenirytmiin takaisin pääsemistä.

Tänä vuonna haluan myös viettää enemmän aikaa mun uusien ystävien kanssa ja muutenkin tehdä kaikkea aktiivisemmin, ettei vapaa-aika pyöri täysin koulun, treenaamisen ja Netflixin parissa.

MITÄ ODOTAN TÄLTÄ VUODELTA?

Tälle vuodelle en laita hirveästi paineita tai tavoitteita. Ajattelin vain nauttia normaalista arjesta ja ottaa kaiken uuden vastaan hyvillä mielin.

Kesä olisi tarkoitus viettää kotikotona Turengissa, koska Villen työpaikka, suurin osa ystävistä sekä perhe on siellä. Haen varmasti myös samaan kesätyöpaikkaan, missä viime kesänä olin. Suunnitelmissa on tehdä mahdollisimman paljon töitä ja vastapainoksi lähteä mahdollisesti taas
Ruisrockiin kolmeksi päiväksi. Ehkä sitten tulevaisuudessa jokin kesä tulee vietettyä myös täällä Kuopiossa.

Muutamia kivoja juttuja on tänä vuonna edessä. Alkuvuoden kohokohta tulee ehdottomasti olemaan Sannin pojan syntymä ♥ Saattaa myös olla, että loppuvuodesta saan tänne Kuopioon seuraa kotipaikkakunnalta.


Mitä odotuksia teillä on vuodelle 2018?

2 kommenttia:

 1. Mukava postaus ja tämmönen rentoilu onkin hyvää, itsellä on tarkoitus alkaa ehkä enemmän miettimään oman elämän tulevaisuutta ja sitä mitä haluan oikeasti olla nyt. En haluaisi oikeasti ehkä kuitenkaan tehdä tätä koko elämääni, joten pitäisikö sitten kouluttautua. Toivottavasti sun opiskelut sujuu hyvin ja löydät niistä myös iloa ja tavoitteita :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Jos siltä tuntuu, niin eikun kohti uusia mahdollisuuksia ja asioita! :)

   Poista