tiistai 24. lokakuuta 2017

MAYBEAUTY: THE INCREDIBLE PORE MASK

MAYBEAUTY: THE INCREDIBLE PORE MASK

Pääsin nyt uudemman kerran testailemaan MayBeautyn tuotteita. Tällä kertaa sain hyppysiini kyseisen kasvonaamion, joka lupaa muun muassa pienentää ja puhdistaa ihohuokosia sekä imeä talia ja rasvaa iholta. Olin erittäin innoissani tästä naamiosta, sillä tiesin, ettei sitä tarvitse repiä kuivumisen jälkeen kasvoilta pois.

MAYBEAUTY: THE INCREDIBLE PORE MASK

Nämä MayBeautyn tuotteet ovat todella helppokäyttöisiä näiden valmiiden kertakäyttöpakkauksien takia. Niin helppoa ja nopeaa levittää yhden pakkauksen sisältö kasvoille, kun ainetta ei tarvitse annostella itse.

MAYBEAUTY: THE INCREDIBLE PORE MASK

Sitten itse tuotteen pariin! Puhdistin ensin kasvot, jonka jälkeen levitin naamion tasaisesti välttäen silmänympärysihoa. Naamio tuntui iholla todella raikkaalta ja niin kuin odotinkin, se kuivui ihoa kiristäen. Oonko ainoa, joka tykkää siitä kiristävästä tunteesta kasvoilla, jonka naamiot aiheuttavat?

MAYBEAUTY: THE INCREDIBLE PORE MASK

Kun naamio on saatu levitettyä, sen on annettava kuivua noin 15-30 minuuttia. Tässä ajassa voi katsoa vaikka lempparisarjaa tai ihan vain rentoutua. Itse odotan yleensä noin 25 minuuttia, jonka jälkeen huuhtelen naamion vedellä pois.

MAYBEAUTY: THE INCREDIBLE PORE MASK

Tämä naamio on ehdottomasti yksi mun lemppareista! Pidän erityisen paljon siitä, että se jättää joka kerta yhtä raikkaan tunteen kasvoille. Huomasin myös jo parin käyttökerran jälkeen, kuinka ihohuokoset olivat pienentyneet ja tästä jos mistä oon todella innoissani. Kukapa ei olisi?

Sitten olisi varmasti se paras juttu eli alennuskoodi teitä mun lukijoita varten! Koodilla susapore tai tästä klikkaamalla saatte -30% alennusta kaikista MayBeautyn tuotteista. Tästä hyvä lahjaidea vaikka pukinkonttiin kaverille, äidille tai itselle :-)

* yhteistyössä MayBeauty

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä tuotteelta rasvaisemmalle iholle, itselläni on kuiva iho, niin ei välttämättä ole mun juttu -toisin kuin kosteuttavat naamiot :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tämä kasvonaamio on sopinut myös mun kuivalle iholle :-) Mutta varmasti juurikin kokeilemalla löytää ne itselleen sopivimmat naamiot!

   Poista
  2. Okei, tekstin perusteella oletin että jos se poistaa rasvaa ja näin-niin se ei nimenomaan sopisi kuivalle iholle :)

   Poista
 2. Joo itse en ainakaan ole huomannut, että mun iho olisi mitenkään kuivempi tämän käyttämisen jälkeen ja tietysti hyvä niin! :-)

  VastaaPoista