perjantai 24. helmikuuta 2017

LEVI HUSKYPARK

LEVI HUSKYPARK

Lähdettiin yhtenä päivänä etsimään Levin Huskypuistoa ja meinattiin jo luovuttaa juuri ennen kuin löydettiinkin perille. Paikan päällä kuultiin pian alkavasta opastetusta kierroksesta, joten osallistuttiin siihen. Kierros kesti noin tunnin ja sen perään otettiin vielä spontaanisti muutaman kilometrin huskyajelu, mikä oli kyllä mahtava kokemus! Huskypuistossa oli niin siperianhuskyja, koirasusia, elokuvissa näytteleviä susia, muutama seurakoira, punakettu, naali sekä poro. Olin odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa ja se jopa ylitti odotukseni! Rakastan eläimiä todella paljon ja olinkin koko loppupäivän ihan super onnellinen ♥ Suosittelen siis ehdottomasti vierailemaan Huskypuistossa, jos siihen tulee mahdollisuus!

LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARK LEVI HUSKYPARKPs. Nyt viimeiset tavarat matkalaukkuun ja kohti lentokenttää. Täältä tullaan Dubai! :-)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia♥
  Rakastan ite yli kaiken huskyja että susikoira, että jäin tuijottelemaan noita kuvia hetkeksi. Nyt tuli yksi paikka lisää missä pitää käydä vierailemassa tämän elämän aikana :D

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oiii toi olis unelmien paikka mulle kans, pitää ehdottomasti vierailla jos tuonne päin eksyy :)

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihania kuvia ja eläimiä!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista