maanantai 12. maaliskuuta 2018

GLAMLIN

GLAMLIN

Osallistuin joulun alla Glamlinin Instagramissa heidän joulukalenterin arvointoihin ja jouluaaton luukussa onnetar suosi mua! Voitin itselleni siis lahjakortin Glamlinin konsultaatioon sekä 120 euron arvosta juuri minulle valittuja tuotteita. En ollut tietoinen kyseisestä palvelusta ennen tätä, joten olin todella innoissani!

GLAMLIN

Täytin ensin Glamlinin nettisivuilla kauneusprofiilin, jossa kerroin omasta ihonhoidostani, ongelmakohdistani ja asioista, joita haluaisin oppia meikkaamisen saralla. Sain myös kertoa, mitä tuotteita en halua saada paketissa ja mitä toivoisin saavani. Kun kauneusprofiili oli valmis, kauneuskonsultti otti muhun yhteyttä Facebookin chatissa ja kyseli vielä lisätietoja mun ihonhoitorutiineihin liittyen sekä muun muassa kuvia siitä, miten yleensä meikkaan. Lähetin konsultille myös kuvan mun kasvoista ilman meikkiä, jotta hänen olisi helpompi valita juuri oikeat sävyt mulle. Sitten vain jäin odottamaan omaa pakettiani, joka tulikin yllättävän nopeasti, noin kolmessa päivässä.

GLAMLIN

Ensimmäisenä paketista paljastui tämä vihko, jossa oli lueteltuna mulle valitut tuotteet ja perustelut valinnoille. Jo tässä vaiheessa olin todella vaikuttunut. Konsultti oli todella kuunnellut mun toiveita ja osannut poimia meidän keskusteluista niitä tärkeimpiä pointteja ja niiden perusteella valita tuotteita, jotka sopisivat mulle.

GLAMLIN

Jokaisen tuotteen kylkeen oli kuminauhalla liitetty lappu, jossa kerrottiin tuotteesta ja sen käyttötarkoituksesta. Tykkäsin tästä ihan älyttömästi, sillä tuotteita ei tarvinnut enään alkaa googlettamaan.

GLAMLIN

Olin kauneusprofiilissa kertonut, että en kuori ihoani juuri koskaan. Sen lisäksi olin maininnut, että mulle saa lähettää myös luonnonkosmetiikkaa. Mielenkiinnolla siis tarkastelin heti ensimmäiseksi tätä mysteeriboksia. Näiden Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mitt - kosteuttavien kuorintalappujen myötä kasvojen kuorinta tulee nyt myös varmasti osaksi mun ihonhoitoa.

GLAMLIN

Toivoin kylmän sävyistä kulmakynää, jolla saisin hieman luonnollisempaa lopputulosta kuin ABH:n Dipbrow Pomadella. Konsultti oli kuunnellut mun toiveita ja paketista paljastui tämä vedenkestävä IsaDoran Sculpting Brow Pen sävyssä Medium Brown.

GLAMLIN

Toivoin myös laadukasta ja pigmenttistä luomiväripalettia. Konsultti oli valinnut mulle tämän IsaDoran luomiväripaletin sävyssä Matte Chocolates. Paletissa on viisi ihanaa neutraalia ja lämmintä sävyä, jotka sopivat hyvin mun siniharmaisiin silmiin.

GLAMLIN

Mun toivomukset täyttyivät tämänkin valinnan kohdalla. Toivoin nimittäin myös luomivärisivellintä, joten tämä Iberon luomivärin häivytyssivellin tulee ehdottomasti käyttöön.

GLAMLIN

Mainitsin konsultille, että ihoni on paikoitellen kuiva ja siinä on pienen pieniä näppyjä etenkin poskien alueella. Konsultti oli valinnut mulle Paese Hydrobase Under Make Up - meikinpohjustusvoiteen, joka vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä ja pintaa. Kuulostaa siis todella lupaavalta ja juuri mun tarpeisiin sopivalta!

GLAMLIN

Viimeisimpänä IsaDoran Inliner Kajal sävyssä Blonde. Tämän konsultti oli valinnut sen takia, että saisin tuotua mun pieniä silmiä enemmän esiin.

GLAMLIN

Olin vielä paketin tultua yhteydessä mun kauneuskonsulttiin, sillä hän kyseli mun fiiliksiä valitsemistaan tuotteista. Palvelu ei siis loppunut todellakaan siihen kun hain paketin postista. Kaiken kaikkiaan koko Glamlin-kokemus oli todella miellyttävä. Palvelu oli mietitty pieniä yksityiskohtia myöten täydelliseksi. Ihana paketointi ja omalla nimellä varustettu vihko toivat kokemukseen ehdottomasti pientä luksusta. Olin tyytyväinen mulle valittuihin tuotteisiin ja päätin jättää ne kaikki myös kokeiluun. Glamlin saa multa arvosanaksi ehdottomasti 5/5! Pääset lukemaan kyseisestä palvelusta lisää klikkaamalla tästä :)

Onko teillä kokemuksia Glamlinista? Jos on, osuiko valinnat teidän kohdalla nappiin?

2 kommenttia:

  1. En oo ikinä kuullukaan tommosesta, mut vaikuttaa tosi mahtavalta idealta ja ilmeisesti toteutuski on kohdillaan! Pitää käydä tutustumassa tarkemmin (:

    https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

    VastaaPoista