perjantai 1. joulukuuta 2017

IN / OUT PART. 4

Nyt olisi neljännen in / out -postauksen vuoro, joten muistuttelen taas, että nämä ovat vain mun mielipiteitä. Jokainen saa pukeutua miten haluaa, eikä toisten mielipiteiden tulisi antaa rajoittaa omaa pukeutumista millään tavoin. Mun mielestä on mielenkiintoista nähdä, mistä ihmiset juuri tällä hetkellä pitävät ja mistä eivät, joten toivottavasti tekin tykkäätte lukea näitä!
INOUT - POSTAUS1-006 IN / OUT PART. 4

Sinapinkeltainen

Ihan lemppari väri tällä hetkellä! Mun tekisi mieli ostaa tämän värisiä vaatteita ja asusteita enemmänkin, mutta tyydyn muutamaan yksilöön tuomaan piristystä asuihin.

IN / OUT PART. 4

Kukka-brodeeraukset

Nämä miellyttävät mun silmää todella paljon, etenkin juuri kuvan mukaiset ruusut. Jep, osasta vastaavanlaisista paidoista en pidä vain sen takia, että kukat ovat vääränlaisia.. Anyways, pieninä yksityiskohtina nämä vain toimivat super hyvin!

IN / OUT PART. 4

Oversize -takki karvayksityiskohdilla

Jos tuntee mua yhtään paremmin, tietää, että mun toisena heikkoutena kenkien lisäksi ovat takit. Multa löytyy takkeja joka lähtöön, mutta myyn myös niitä eteenpäin, kun jokin takki ei enään sovi tyyliini tai sitä ei tule käytettyä yhtä paljon kuin muita. Viimeisimpänä takki-ihastuksena ovat vastaavanlaiset oversize -takit, varsinkin ruskeassa värissä!
INOUT - POSTAUS1-007 IN / OUT PART. 4

Pistokkaat

En ole koskaan tykännyt pistokkaista. En pidä niistä ulkonäöllisesti, eikä sen malliset kengät muutenkaan istu mun jalkaan. Ei jatkoon!

IN / OUT PART. 4

Ruutukuvio

Mulle tulee tästä jotenkin mieleen ala-aste, enkä ole päässyt kyseisen kuosin inhoamisesta yli vielä tähänkään päivään mennessä. En myöskään usko, että tulisin koskaan tästä kuosista pitämään.

IN / OUT PART. 4

Niittiyksityiskohdat

Tämä on toinen inhokki, mikä juurtaa juurensa varmaan lapsuuden muotikokeiluista. Mulla on nuorempana ollut muun muassa laukku, jossa on niittejä, enkä osaisi kuvitellakaan käyttäväni enään mitään sellaista.


Löytyykö teiltä samoja suosikkeja/inhokkeja? :)

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Nuo kukka-brodeeraukset on kyllä kauniita <3 Mä tykkään edelleen omalla tavallani niiteistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Niin sen pitääkin mennä! Ei kaikkien tarvitse tykätä samoista asioista :)

   Poista
 2. Kukka-brodeeraukset on aivan ihania! Mutta niitit kuuluu mun kenkiin, mitä enemmän sitä parempi :D

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Kiva kuulla, että sä tykkäät niistä :D

   Poista
 3. En voi tajua että joku sanoo että kukkabordeeraus on IN?! Se on kamalinta mitä olen ikinä nähnyt.. :D Mun mielestä niitit taas on aina IN :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kaikilla on omat mieltymyksensä ;D

   Poista
 4. Täällä myös toinen, joka tykkää sinapinkeltaisesta! ♥ Harmi vaan, että en ainakaan tällä hetkellä omista yhtäkään sen väristä vaatetta. Ja mulla tulee myös ruutukuosista ihan ala-aste mieleen, mutta se ei kuitenkaan kuulu mun inhokkeihin :D En kuitenkaan taida tällä hetkellä omistaa yhtäkään ruutukuosista vaatetta juuri tuon takia, että siitä tulee niin ala-aste vibat :D Näitä postauksia on aina kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla myös näitä eroavia mielipiteitä! :) Sinapinkeltainen on kyllä rakkautta, mutta ruutukuosi taas ei ole yhtään mun mieleen!

   Poista
 5. Sinapinkeltainen on kyllä tosi kiva väri, harmi ettei se ainakaan mun mielestä sovi mulle :D Mitä noihin OUT-juttuihin tulee, niin myöntelen. Pistokkaat varsinkin ovat musta jotenkin kauheen epäkäytännöllisiä! Jäin lukijaksi, ehana blogi sulla!

  http://erelkee.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot samaa mieltä näistä!

   Kiitos kovasti ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista