perjantai 14. huhtikuuta 2017

4 X SPRING OUTFIT

Mun mielestä on super ihanaa huomata taas oman fiiliksen nouseminen vain tuon auringonpaisteen ja hyvän sään takia! Ootan innolla, että pääsee kunnolla eroon talvitakeista ja pystyy taas panostamaan ihan erilailla omaan pukeutumiseensa. Mulla on ihania kevättakkeja ja -kenkiä kaapit täynnä, enkä malta päästä käyttämään niitä :-) Nyt kuitenkin haluan vähän jakaa teille tätä kevätvaatetukseen liittyvää inspiraatiota näiden Polyvorella tehtyjen kollaasien muodossa!

Sporty

Rento ja urheilullinen tyyli on aina hyvä valinta keväisin! Bomber-takit ja lenkkarit ovat ehdottomasti tänäkin keväänä muodissa. Varsinkin valkoinen bomber tuo tähän asuun sopivasti raikkautta :-)

Baby pink leather jacket

Tää asu on täyttä rakkautta ja tuun varmasti käyttämään vastaavanlaista kevään aikana monta kertaa! Valkoinen printtipaita, choker, nahkalegginsit, valkoiset kengät, pyöreät aurinkolasit sekä vaaleanpunainen nahkatakki luovat yhdessä tyttömäisen ja menevän asukokonaisuuden :-)


Boyfriend jeans & Red

Boyfriend farkut ja värikkäät asusteet ovat tänä keväänä ehdottomasti mun mieleen. Ne vaan tuovat asuun sitä jotain! Etenkin punainen, keltainen, vihreä ja sininen näyttävät super hyvälle esimerkiksi laukuissa ja kengissä!

Rock and roll

Rock-henkisiin paitoihin törmää nyt kevään lähestyessä yhä useammassa vaateliikkeessä ja pakko sanoa, etten aluksi meinannut lämmetä näille ollenkaan.. Huomasin kuitenkin, että osa niistä on jopa aika tyttömäisiä, joten annan niille vielä uuden tilaisuuden!


Löytykö näistä asuista omaa suosikkia? :-)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania asuja! Itelläkin nää samat inspiraatioina tänä keväänä :D Eniten varmaan kuitenkin toi tyttömäisyys ja hempeät värit. Toi auringon esille tuleminen on kyl parasta. Ootan innol et se lämpökin tulis sieltä nii vois ruveta pukautumaan vähän kevyemmin :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sulta löytyy samoja inspiraation lähteitä tänä keväänä :-) Niinpä, toivottavasti lämpimät kelit tulee pian!

   Poista
 2. Mun lemppari on varmasti tuo viimeinen, mä kun oon niin mustaan pukeutuja! :-D

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no mustaan on aina hyvä luottaa! Itsekin pukeudun siihen vähän liiankin paljon.. :-D

   Poista