sunnuntai 5. helmikuuta 2017

LINKKAA BLOGISI - SUOSIKIT

Linkkejä tuli todella paljon, joten iso kiitos kaikille, jotka jakoivat bloginsa pienen esittelyn kera ♥ Oon tässä muutaman viikon aikana tutustunut moniin ihaniin blogeihin ja liittynyt kiinnostavimpiin myös lukijaksi :-) Toivottavasti tekin löydätte näin uutta luettavaa teidän lukulistalle! Huom, blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä.
LINKKAA BLOGISI - SUOSIKIT

Starberry Lipgloss / Salli / 20

Sallin blogi on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia, muotia, kauneutta sekä paljon vaaleanpunaista! Blogissa ihastuin erityisesti blogin ulkoasuun ja ihanan naiselliseen fiilikseen, joka siitä huokui :-)

LINKKAA BLOGISI - SUOSIKIT

Shamandalie / Henna / 22

Hennan lifestyle-tyylisestä blogista löytyy muun muassa ruokapostauksia ja erilaisia reseptejä, diy-juttuja, asukuvia, sisustuspostauksia sekä paljon ihania ja hyvälaatuisia kuvia :-) Hennan blogissa mun silmään pisti erityisesti ihanat reseptit ja ruokakuvat!

LINKKAA BLOGISI - SUOSIKIT

Visions / Ninni / 21

Ninnin blogissa on paljon asupostauksia, jotka esittelevät mimmin ihanan rentoa, mutta naisellista tyyliä :-) Etenkin nämä asupostaukset kiinnittivät mun huomion! Tyylin lisäksi blogissa on myös juttua muun muassa kauneudesta ja hyvinvoinnista! 

LINKKAA BLOGISI - SUOSIKIT

tiiajenny / Tiia / 20

Tiian lifestyleblogi koostuu hyvälaatuisista kuvista, asuista, diy-jutuista, resepteistä, kosmetiikasta, muodista sekä arkisista jutuista :-) Tiian blogissa tykästyin erityisesti vaaleansävyisiin kuviin ja yksinkertaiseen ulkoasuun!

LINKKAA BLOGISI - SUOSIKIT

Katja Johanna / Katja / 20

Lifestyleblogi, joka koostuu muun muassa muodista, kauneudesta ja sisustamisesta :-) Katjan blogissa kauniit kuvat ja monipuoliset postaukset kiinnittivät mun huomion!

8 kommenttia:

 1. Apua, ihanhan tässä punastuu! Kiitos superisti kauniista sanoistasi :)♥ Olet osannut muuten tosi kivasti koota kollaasit kaikista näistä vinkkaamista blogeista ja kuvat näissä sointuu ihanasti yhteen.

  PS. Pakko vielä myöntää, että nyt mulla on käynyt oikea emämoka blogini ABOUT ME-välilehden kanssa, enkä ole näköjään ymmärtänyt päivittää ikääni pariin vuoteen :--D Vuosia mittariin on tosiaan tullut parinkympin päälle vielä pari lisää, ja ihan tosiaan omaa huonomuistisuutta saan syytellä väärän ikäinfon antamisesta :D Suo anteeksi tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sain piristää päivääsi :-) ♥

   Haha, ei hätää! Muokkasin sun oikean iän postaukseen :-)

   Poista
 2. Voi kiitos paljon! Tällaiset kyllä aina piristää! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuhannesti! Pitää käydä kurkkaamassa nuo muutkin blogit, vaikuttaa tosi kivoilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kiva, jos löydät näistä luettavaa! :-)

   Poista
 4. Ihanan oloisia blogeja oot valinnu, löytyi kans uusia tuttavuuksia! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista