keskiviikko 18. tammikuuta 2017

LINKKAA BLOGISI!

Mun lukulista koki muutama viikko sitten ison puhdistuksen. Todella monet hyvät blogit olivat lopettaneet tai vain kadonneet, joten etsinnässä olisi uusia mielenkiintoisia blogeja luettavaksi! Viimeisimmästä linkkaa blogisi -postauksestakin taitaa olla kohta kaksi vuotta, joten eiköhän nyt ole hyvä aika taas päästää teidät linkkailemaan omia blogejanne kommentteihin :-) Linkatuista blogeista esittelen sitten omat suosikkini omassa postauksessaan!

IMG_6199
Blogeja saa linkkailla 31.1.2017 asti. Kirjoitathan blogistasi pienen esittelyn ja kerrot saako banneriasi/kuviasi käyttää esittelypostauksessa! :-) Ei muuta kuin linkkejä tulemaan!

67 kommenttia:

 1. Moikka! Oon kohta 21 -vuotias opiskelija ja taitoluistelija Lappeenrannasta. Kirjoittelen lifestyle-tyylistä Belivia-blogia. Blogissa käyn läpi elämää ja erilaisia pohdintoja. Suuressa osassa tällä hetkellä urheilu-urani, ja uupumuksesta selviytyminen. Sydäntä lähellä myös ekologisuus, ympäristö, luonnonkosmetiikka, terveys ja hyvä olo sekä ravinto! Opiskelen liikuntaveunojaksi viimeistä vuotta, joten myös liikunta ja kokonaisvaltainen terveys tärkeä asia elämässä. Tällä hetkellä hieman identiteetin etsintää ym ym... Jos kiinnostuit niin tervetuloa seurailemaan blogiani! :) Miun banneria, kuvia ym. saa käyttää!

  <3: Olivia

  http://www.lily.fi/blogit/belivia

  VastaaPoista
 2. Pääset linkistä suoraan etusivulle jossa löytyy esittely itsestäni ja siitä mistä kirjoittelen.
  http://maisanelamaa.simplesite.com/

  VastaaPoista
 3. SofiaMenbere on muoti- ja lifestyleblogi. Blogissa on paljon asukuvia, kuulumisia, suosikkien esittelyjä sekä diy-postauksia. Sekä myös ripaus huumoria esim. päivän kommelluksien muodossa.
  Tällä hetkellä blogissani on kaksi videota. Silloin tällöin blogiini on tulossa muoti/lifestyle/vinkki-aiheisia videoita.
  Kirjoittaja on 18-vuotias Helsingissä asuva opiskelija, jolla meinaa päivän tunnit loppua kesken.

  SofiaMenbere// http://sofiamenbere.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  19-vuotiaan kohta valmistuvan valokuvaajan kuvablogi. Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun perustutkintoa Torniossa.

  Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 5. Mun #itsetehtyunelma <3

  Face: https://www.facebook.com/itsetehtyunelma/…

  Blogi: https://itsetehtyunelma.wixsite.com/itsetehtyunelma

  Instagram: @itsetehtyunelma

  Blogi käsittelee pääasiassa sisustamista ja käsitöitä sekä yleistä vapaa-ajan höpinää. Kaikkea ihanaa, kaunista, vinkkejä ja ideoita.

  Tervetuloa seuraamaan mun itse tehtyä unelmaa <3 Jos innostut blogistani niin ilomielin saat käyttää banneria/kuvaa esittelypostauksessa!

  VastaaPoista
 6. http://starberrylipgloss.blogspot.fi/

  20-vuotiaan insinööriopiskelijan blogi, joka pyörii muodin ja kaiken muun kauniin ympärillä. Muodin ja kauneuden lisäksi jaan silloin tällöin matkapostauksia, sekä bloggaajille suunnattuja ja muotiin liittyviä vinkkejä. Blogista löytyy asuja, paljon kaikkea naisellista ja suuria kuvia. Banneria tms saa käyttää, mikäli kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 7. 20-vuotiaan lähihoitaja lifestyle blogi! :)
  Kuvia ja banneria saa käyttää
  http://millatt.blogspot.fi/

  Edellinen kommentti jäi hieman vajaaksi! :D

  VastaaPoista
 8. elamansiivin.blogspot.fi

  Blogissani kerron ajatuksistani ja elämästäni yleensäkin, postaan fiiliksen mukaan milloin mistäkin. Aika paljon löytyy syvällistä pohdintaa ja jaan avoimesti myös sellasia asioita, joista tekisi mieli vaieta. :)

  Banneria ja blogini kuvia saa käyttää tuohon mainitsemaasi tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 9. http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  Ihan pian 19-vuotta täyttävän imatralaisen nuoren naisen lifestyleblogi. Blogi on vielä melko uusi (marraskuussa perustettu), mutta blogimaailma on minulle tuttu jo monien aikaisempien blogien myötä. :)

  Kuvia ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 10. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  19-vuotiaan maailmanmatkaajan reissu-/lifestyleblogi. Tällä hetkellä asun Australiassa ja ensi kuussa sitten lähden reppureissaamaan! Kirjoittelen asiasta ja asian vierestä sekä suomeksi, että englanniksi ja rennolla ja positiivisella otteella :)

  Banneria ja kuvia saa käyttää esittelyä varten :)

  VastaaPoista
 11. Moments on mun - 20v. Jennyn - ajatuksia elämästä iloineen ja suruineen. Hetkiä keikoilta, luonnosta ja opiskelun parista. Hetkiä ystävien kanssa, omiin ajatuksiin uppoutuneena ja inspiraationpuuskien vallassa. Banneria ja kuvia saa käyttää!

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. 16-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle painotteinen blogi :) Kirjoittelen paljon henkilökohtaisista asioista, sekä tottakai kaikesta muustakin.
  Banneria ja kuvia saa käyttää :D

  http://mydifferentdream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. http://revontulipalo.blogspot.fi

  Rennon positiivisella asenteella kirjoitettu lifestyleblogi täynnä ruokaa, matkustelua ja kivoja ajatuksia. Rakastan erilaisissa tapahtumissa ravaamista (ja niiden järkkäämistä), sekä vuodenaikojen vaihteluun liittyviä juttuja, joten myös niistä kertovia postauksia löytyy blogista runsain mitoin.

  Niin, ja kuvia&banneria saa käyttää.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 14. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä. Kuvia ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 15. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyleblogi. Blogissa näkyy kiinnostukseni kuvailuun, vaatteisiin ja kauneudenhoitoon. Tämän lisäksi kirjoittelen arkisia höpinöitä ja välillä syvällisempääkin pohdintaa. :)

  Banneria ja kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 16. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa ja positiivista fiilistä!

  Kuvia ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 17. http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

  Monipuolinen ja persoonallinen lifestyleblogi. Rakkauden kohteina kirpparit, persoonallinen tyyli, laulaminen & musiikki sekä meikit/meikkitutorialit! Vastapainona kuitenkin mielipiteitä ja pohdintoja. :)

  VastaaPoista
 18. Niin ja tosiaan kuvia & banneria saapi käyttää. :)

  VastaaPoista
 19. Miinakaroliina.blogspot.com

  Blogini on lifestylepainotteinen johon kirjoittelen erilaisia postauksia, kuten asukuvia, sisustusjuttuja ja kauneuteen liittyviä asioita :)

  VastaaPoista
 20. http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  20-vuotiaan nuoren naisen monipuolinen lifestyleblogi höystettynä kauneusaiheisilla postauksilla. Tykkään kirjoittaa aivan normaalista arjesta, fiiliksistä, tapahtumista, testattavista kauneusjutuista ja milloin mitäkin mieleen juolahtaa :)

  Kuvia ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 21. 22- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://hennankengissa.blogspot.fi


  Banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 22. Täältä löytyy visioita täynnä oleva, tyylien ja trendien rakastaja. Asukuvia, juttua tyyleistä ja trendeistä, ja höpöttelyä kauneudesta ja hyvinvoinnista. Mun tyyli inspiroituu eniten sporttisuuden ja naisellisuuden rohkeasta yhdistelystä, ja positiivisestä meiningistä!

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  Kuvia / banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 23. http://sshamandalie.blogspot.fi/

  Parinkympin paremmalla puolella huitelevan lifestyle-henkinen blogi, joka on maustettu positiivisilla viboilla. Postauksia löytyy aika laajalla skaalalla asioista, joista tulen onnelliseksi - kuten omasta kodista, hyvästä ruoasta, kivoista kuteista, DIY-projekteista ja niistä kuuluisista elämän pienistä iloista.

  Tällaisissa tapauksissa blogini kuvia saa käyttää surutta, sikäli kun sisältö iskee juuri sinuun :-)

  VastaaPoista
 24. http://anenblogi.blogspot.fi/

  Positiivista ja kimaltelevaa lifestyleä monipuolisilla postauksilla :) Paljon ajatuksia, söpöjä asioita sekä aitoa elämää ♥ (Kuvia ja banneria saa käyttää)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 25. Kiitos ihanasta kommentistasi blogiini! Sunkin blogi vaikuttaa hyvältä, joten jään seuraamaan :)

  Vastavalmistuneen estenomin kauneus- ja kosmetiikkablogi, jossa ajatuksia, kokemuksia ja hyvää fiilistä kauneuteen liittyen ♥ Mukana mm. tuotearvosteluja, kauneusvinkkejä, DIY-juttuja sekä meikkipostauksia.

  http://beautyblogdivine.blogspot.fi/
  [Saa käyttää banneria :)]

  VastaaPoista
 26. Yläasteikäisen tytön lifestyleblogi, jossa aiheita monipuolisesti laidasta laitaan ruokaresepteistä syvällisempiin pohdintoihin. Kuvia täydentävät isot ja hyvälaatuiset kuvat. Pyrin jakamaan blogillani positiivista energiaa kaikille! :-)

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  Ja jos blogi tulee valituksi, kuvia/banneria saa käyttää! :-)

  VastaaPoista
 27. http://neeacamillaa.blogspot.fi

  Olen 19-vuotias nuoren naisen alku Salosta, joka pitää valokuvaus ja lifestyle tyylistä blogia. Blogia olen pitänyt n. kuutisen vuotta, mutta kyseinen blogi on aloitettu vajaa vuosi sitten puhtaalta pöydältä :D (kuvia/banneria saa käyttää)

  VastaaPoista
 28. http://wonderland--life.blogspot.fi

  21-vuotiaan neitosen lifestyle blogi, josta löytyy asiaa niin muodista, sisustuksesta kuin arkipäiväisistäkin asioista! Mm. Diy-projektit ja kodin sisustus on lähellä sydäntäni :)
  (banneria ja kuvia saa käyttää)

  VastaaPoista
 29. www.lifeascinderella.blogspot.fi
  ❀ Cinderella Days ❀

  21-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! Näistä pääset lukemaan blogissani, tervetuloa!

  Saa käyttää banneria :)

  VastaaPoista
 30. sannialina.blogspot.fi
  20-vuotias nuori nainen kirjoittelee lifestyle-tyyppistä blogia omaan tahtiin. Postauksien aiheet vaihtelee kosmetiikasta muotiin ja ajankohtasiin asioihin. Tervetuloa! :-) Kuvia ja banneria saa käyttää mahdollisessa esittelyssä. :)

  VastaaPoista
 31. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen turkulaisen luontofiilistelijän värikäs lifestyle-blogi. Aiheina muun muassa koti ja asuminen, huonekasvit ja vihersisustus, parvekepuutarha, retkeily, matkailu ja hyvä ruoka. Allergiat ja astma tuovat vähän lisähaastetta elämään, mutta ratkaisujen keksiminen arjen haasteisiin palkitsee ja niitä on kiva jakaa eteenpäin, joten sairauteni esiintyvät blogissa myös aika usein.

  Banneria sopii kyllä käyttää. :)

  VastaaPoista
 32. http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  19-vuotiaan kosmetiikkaan hullaantuneen turkulaistytön lifestyleblogi! ^^ Kuvia ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 33. http://bottleoflove.blogspot.fi/

  24-vuotiaan kajaanilaistytsyn hyvän mielen lifestyleblogi, jossa kirjoittelen arjen pienistä iloista, ruoasta & resepteistä, kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista, matkustelusta ja sisustuksesta positiivisilla fiboilla :)

  Blogin banneria ja kuvia saa käyttää, mikäli päädyt sivun muille esittelemään :)

  VastaaPoista
 34. http://tiiajennyy.blogspot.fi

  20-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi :) Kuvia & banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 35. https://browneyessecret.blogspot.fi/

  20-vuotiaan lifestyleblogi, jossa keskitytään arjen pieniin ilonhetkiin sekä joskus tarkastellaan elämää myös hieman pintaa syvemmältä. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa, kissoja sekä rauhallisia aamuja ♥

  Blogini banneria tai esittelytekstiä saa vapaasti käyttää :)

  VastaaPoista
 36. http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi, jossa 26 vuotiaan elämää, rakkautta, opiskelua, omaa katutyyliä ja kaikenlaista höpötystä :)

  VastaaPoista
 37. https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

  21-vuotiaan opiskelemaan pyrkivän tytön lifestyle blogi jossa kaikenlaista tyttöhömppää niin vaatteista, meikeistä kuin urheilusta ja arkisista jutuista. Kuvia ja banneria saa käyttää:)

  VastaaPoista
 38. http://more-than-we.blogspot.fi

  19 // Jyväskylä // Hyväntuulinen, valokuvapainoitteinen lifestyleblogi // Valokuvia, liikuntaa, plannerointia (tulossa), musiikkia ja pohdiskelua

  Kuvia/banneria saa käyttää (=

  VastaaPoista
 39. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  Juuri alkaneen blogin takana on 16-vuotias lukiolainen. Blogi tulee pitämään sisällään asupostauksia, meikkijuttuja, opiskelua, kertomuksia omaan elämään liittyvistä asioista ja mitä nyt vain ikinä keksiikään! Banneria ja kuvia saa käyttää vapaasti :)

  VastaaPoista
 40. http://jasminalexandr.blogspot.fi/?m=1

  Jasmin Alexandra'n takaa löytyy 21-vuotias nuoren naisen alku, joka rakastaa pitkiä aamu-unia, vaaleasta sisustuksesta, tuoreesta kahvista, mainosikkuna shoppailusta, lämpimistä kesä päivistä, puhtaista lakanoista, matkustamisesta, kauniista kosmetiikkapurkeista ja elämän pienistä iloista.

  Olen valmistunut parturi-kampaajaksi ja ala on edelleen lähellä sydäntäni, vaikken työskentele enää alalla. Blogissani tulee siis pyörimään paljon fiiliksiä ja vinkkejä kauneuteen liittyen. En kuitenkaan halua keskittyä vain kauneuteen, vaan tulen jakamaan inspiraatiota, kuvia ja tekstejä omasta elämästäni, muodista, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä Lifestyle kategoria pitää sisällään! Ennenkaikkea haluan pysyä täällä aitona.

  Rakastan valokuvaamisesta, kirjoittamisesta ja bloggaamisella pystyn yhdistämään kaikki intohimoni, joten toivonkin, että myös sinä saat jotain irti blogistani ja pidät näkemästäsi. ♥

  Banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 41. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä! Kuvia tai banneria saa käyttää esittelyä varten, jos tykkäät blogistani :)

  VastaaPoista
 42. En tiedä mistä ees eksyin tänne sun blogiin mutta linkataampa nyt kun tällänen postaus kohdalle sattui :)

  Mä kirjoitan lifestyleblogia nimeltään "Muuten vain" ja nimikin kertoo jo aika paljon sisällöstä - kirjoitan muuten vain ja mitä nyt sattuu mieleen tulemaan. Blogini on aika uusi, joten en tiedä miten sitä vielä kategorioisin, mutta uskon, että kirjoitukset tulevat tulevaisuudessakin pyörimään paljon liikunan, yleisen ihmettelyn ja kissakuvien ympärillä.

  http://muutenvain.blogspot.fi/

  Banneria/kuvia voi käyttää.

  VastaaPoista
 43. www.lentosuukkkoja.blogspot.com

  19v tyttö kirjottelee elämän käännekohdista, niin iloisista kuin niistä vähemmän mukavemmista asioista. Blogi on siis 100% aito! Päätähtinä postauksissa ovat rakas koirani Foxi josta teen treenipostauksia kun käydään yhessä jälkimetällä, sekä hevoset jotka ovat todella suuri intohimoni. Lisämausteena liikunta ja mun matkani poliisikouluun sitten kun haku sinne on ajankohtaista. Tarjolla siis aktiivinen kirjoittaja ja monipuolisia postauksia :)

  //kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 44. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lifestyleblogi. Blogissani näkyy elämäni lisäksi paljon myös kiinnostukseni urheiluun, kauneuteen ja muotiin. Pyrin pitämään blogini hyvin avoimena ja puran elämääni blogin puolella hyvinkin paljon.

  Kuvia/banneria saa käyttää :-)

  VastaaPoista
 45. elamahiljaisuudessa.blogspot.fi

  Kävitkin kommentoimassa joku aika sitten blogiini. Kerron siis mutismista ja miten sen kanssa pärjään. Tai kerron vähän muutenkin mutta mutismista pääasiassa.

  VastaaPoista
 46. http://nataliealexandras.blogspot.fi
  Lifestyle blogi jossa postailen matkustelusta, muodista ja kaikesta muusta mitä rakastan. :)
  My blog is girly, but also includes very colorful posts about traveling! I blog about my lifestyle, traveling, fashion and some other things that I love.

  VastaaPoista
 47. aveclotta.blogspot.fi

  20//hyvinvointi&ligestyle

  Omia höpinöitä enimmäkseen hyvinvointiin ja terveyteen liittyen lisäksi ihan myös vain omia kuulumisia :)

  VastaaPoista
 48. http://katja-johanna.blogspot.fi

  Hyvän mielen lifestyle-blogi, joka sisältää vähän tyttömäisiä juttuja mm. kauneudesta, tyylistä & sisustuksesta! :)

  Kuvia & banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 49. http://jennislullaby.blogspot.fi

  25-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy asuja, reseptejä, ostoksia, kirppislöytöjä, sisustusta ihan sitä tavallista arkea ja välillä jotain syvällisempää. Arkeeni kuuluu aviomies, 2v poika ja reilun kuukauden ikäinen tyttö.:)

  Kuvia ja banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 50. http://jennieveliinaa.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön positiivinen lifestyle- ja valokuvausblogi, postauksia tulee 1-3 viikossa milloin mistäkin aiheesta! :) Kuvia ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 51. http://pikkulintuja.blogspot.fi/

  Mä vaan oon tällai. Kuvia ja banneria saa käyttää 🏁

  VastaaPoista
 52. sofiakoivisto.blogspot.fi

  17-vuotias tyttö kirjoittaa lifestyle-, muoti- ja kauneusaiheisia postauksia :-)

  VastaaPoista
 53. http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  Parikymppisen opiskelijan monipuolinen lifestyle-blogi rennolla fiiliksellä! Blogista löytyy myös juttuja matkustamisesta, kosmetiikasta ja hyvinvoinnista. :-)

  VastaaPoista
 54. Ja niin joo, kuvia ja banneria saa käyttää! :-D

  VastaaPoista
 55. https://elinaeveliinaa.com

  Ihan pian 20 vuotta täyttävän nuoren naisen kauneus ja kosmetiikka hömppään painottuva blogi! Paljon erilaisia tuotearvosteluja, meikkejä, tutoriaaleja ja haalintoja! Väliin ujutetaan myös lifestyle postauksia aiheista jotka ovat just sillon ajankohtaisia elämässä ja pohditaan sitä miten tästä tytöstä piti aina tulla lakimies mutta ala vaihtuikin blogin myötä kauneuden puolelle! <3

  VastaaPoista
 56. http://haamupuheluja.blogspot.fi/

  22-vuotiaan helsinkiläisen opiskelijan lifestyle-blogi, jonka aihealueina on muun muassa matkustelu, vaihtoehtoismuoti, opiskelija-arki, musiikki ja kotona pyörivä kirppusirkus. :--) Banneria blogilla ei varsinaisesti ole, mutta kuvia saa vapaasti käyttää!

  VastaaPoista
 57. http://koaellan.blogspot.nl/

  Kirjoittelen Amsterdamista käsin hyvinvointi- ja lifestylepainotteista blogia. Blogissa mm. terveellisiä reseptejä, kuulumisia, Amsterdam-suosituksia, matkusteluhöpinöitä ja tyttöjen juttuja! Tervetuloa lukemaan! ♡

  Banneria & kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 58. http://yrittajanvaimoblogi.blogspot.fi/
  Palasin blogimaailmaan vasta äskettäin. Ylläpidin ennen lifestyle blogia mutta nyt blogin teemana tulee olemaan pääosin koti&sisustus, käsityöt, lapset ja lemmikit. :)

  VastaaPoista
 59. http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

  19-vuotiaan välivuotta viettävän tytön lifestyle-blogi :)

  kuvia ja banneria saa käyttää!

  (blogin osoite muuttuu 31.1. Uusi osoite piiakristiina.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 60. Joukon jatkeeksi heitän vielä oman elämänmakuisen lifestyle-blogini! Kuvia ja banneria saa käyttää :)

  https://anskisss.blogspot.fi/

  Blogin takaa löytyy parikymppinen nuori nainen täynnä haaveita, inspiraatiota ja unelmia. Koitan pitää blogini rentona paikkana, ja kerron sinne niistä hyvistä ja huonoista jutuista, sillä kyllähän ne ylä- ja alamäet kuuluvat elämään. Postaukset käsittelevät niitä juttuja, jotka ovat mielen päällä, ja joista oon sillä hetkellä innostunut ja inspiroitunut.

  VastaaPoista
 61. http://freakingmockingbird.blogspot.com

  Oon kirjoitellut samaista blogia -09 lähtien, mutta muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen ottanut sen taas takaisin käyttöön. :-) Oon reissaillut viimeisimmän puolen vuoden aikana Australiassa, Indonesiassa ja Thaimaassa, joten blogin sisältö pyörii paljon kuvien ja fiilis-tekstien ympärillä! Kuvia saa kyllä käyttää, jos tarvis o!

  VastaaPoista
 62. http://pienetajatukset.blogspot.fi/

  Kirjoitan blogiini "puoliksi Suomessa, puoliksi Sveitsissä" -elämästäni, mielipiteistäni, matkustuksesta ja ihan arkijutuistakin.

  Saa käyttää kuvia & banneria :-)

  VastaaPoista
 63. 16-vuotiaan tytön valokuvaus painotteinen lifestyle blogi. Postauksista löytyy niin kuvia kuin tekstiä. Tykkään kirjoittaa niin mielipiteistä kuin kuulimisista ja kaikseta mitä mieleen tulee. Tämä rakas harrastus on kuulunut elämääni jo yli kaksi vuotta.

  vinuski.blogspot.com

  (Bannneria ja kuvia saa käyttää)

  VastaaPoista
 64. anskukoo.blogspot.fi

  Yläasteelainen tyttö kertoilee vähän siitä sun tästä ja yhtä paljon aiheesta kuin aiheen vierestäkin! Lifestyleblogi johon mahtuu kaikkea maan ja taivaan väliltä. ♥

  Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 65. https://momstudiesblogi.blogspot.fi/
  Blogissa 22-vuotta piakkoin täyttävän opiskelijan ajatuksia äitiydestä, puheterapeuttiopinnoista, ja näiden yhdistämisestä. Juttuja myös treenailuista ja kodista :) Kuvia ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 66. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Vantaalaisen opiskelijan hyvinvointi-painotteinen lifestyleblogi! Blogista löytyy muun muassa erilaisia juttuja hyvinvoinnista ja syvällisempää pohdintaa sekä ajankohtaisia mielipiteitä, ruokavinkkejä ja muitakin hyväksi todettuja tuotteita, sekä ihan vaan arkisiakin asioita :-)

  VastaaPoista
 67. www.rapakunnostaruotuun.blogspot.com
  Uunituoreessa blogissa elämänmakuista laihdutusta ja keittiöpsykologiaa.
  Lukijan olisi hyvä ymmärtää sarkasmia ja sietää pohojosen murretta, millä teksti on kirijotettu :)
  Ks. blogimenu!

  VastaaPoista