lauantai 31. joulukuuta 2016

MISTÄ MUISTAN VUODEN 2016?

Tänään vietetäänkin vuoden 2016 viimeistä päivää, joten päätin vielä vähän kerrata kulunutta vuotta. Oon muutaman vuoden tehnyt aina vuosipostauksen, jossa muistelen jokaista kuukautta erikseen, mutta koska alkuvuosi oli todella kiireinen lukion päättymisen takia, ei ensimmäisiltä kuukausilta juuri ole kuvia. Halusin kuitenkin tehdä jonkinlaisen katsauksen, joten toteutan tämän tällä kertaa listaamalla asioita/tapahtumia, joista muistan vuoden 2016 :-)

VUOSI 2016-001

Alkuvuonna keskityin tuleviin ylioppilaskirjoituksiin ja elämä pyöri melkein täysin lukion ympärillä. Oli kertaustunteja, lukusuunnitelman tekoa ja viimeisiä kursseja. Ennen lukuloman alkua vietettiin vielä todella vauhdikas viikko kielten kuuntelujen, penkkareiden, abiristeilyn ja wanhojen jatkojen merkeissä. Lukuloman alettua päivät menivät lukusuunnitelmaa noudattaen. Kirjoitukset olivat kyllä rankat ja voimia vievät, mutta kun viimeinenkin aine oli kirjoitettu, olo oli hyvä! Kirjoitin keväällä äidinkielen, englannin, ruotsin, yhteiskuntaopin ja filosofian.

VUOSI 2016-005

Ylioppilasjuhlia juhlittiin sitten 4.6. Tätä päivää en unohda koskaan! Meillä pidettiin juhlat kotona ja vieraita oli vähän päälle kolmekymmentä. Illalla lähdettiin yhdessä kavereiden kanssa vielä juhlimaan kaupungille kaikkien muiden ylioppineiden joukkoon.

VUOSI 2016-004

Mun kesä meni oikeastaan kokonaan töissä. Aloitin työt toukokuun alussa ja lopetin elokuun lopussa. Kesä oli siis työntäyteinen, mutta mahtuihan mukaan myös kivoja juttuja! Vietettiin kavereiden kanssa juhannusta Raumanmeren Juhannuksessa :-) Reissu oli mahtava ja festarijuhannus oli hyvää vaihtelua!

VUOSI 2016-002

Mun blogi on kehittynyt paljon tänä vuonna. Oon vienyt blogiani siihen suuntaan, jossa haluan sen tulevaisuudessa nähdä. Oon myös päässyt tekemään yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa sekä saanut lisää lukijoita ja kävijöitä. Kiitos teille, kun jaksatte lueskella mun postauksia ♥ Isoin juttu blogin kannalta oli kuitenkin nimen muutos, Susanna Eveliina:ksi. Osittain myös uuden nimen myötä oon löytänyt lisää intoa bloggaamiseen ja odotan innolla mitä vuosi 2017 tuo tullessaan!

FB-KIRPPUTORI-POSTAUS

Villen lähtö armeijaan muutti aika paljon munkin arkea. Jokapäiväinen näkeminen muuttui muutamaksi päiväksi viikossa. Alussa oli kyllä totuttelemista, mutta omalla asenteella on myös osansa siihen, kuinka raskaalta rakkaan inttiaika tuntuu. Nyt ollaankin jo yli puolenvälin, joten kyllä se aika lopulta menee yllättävän nopeasti!

VUOSI 2016-003

Välivuosi. Hain tänä vuonna yhteishauissa haluammalleni alalle ja pääsinkin esivalintatehtävien myötä muutamaan paikkaan valintakokeisiin. Päällimmäisenä mieleen jäivät Kuopion valintakokeet ja hyvä menestys siellä. Opiskelupaikkaa ei kuitenkaan tänä vuonna auennut, mutta sain hyvää kokemusta ja tietoa ensi vuotta varten. Tiedän minne haen ensi vuoden yhteishauissa ja mitä odottaaa, jos pääsen valintakokeisiin. Välivuotta olen viettänyt hyvillä mielin, mutta toivon todella, että pääsisin ensi syksynä opiskelemaan!

VUOSI 2016-006

Venni ja Nuppu. En voisi enään kuvitellakaan, ettei noita kahta karvapalloa täällä meillä välillä pyörisi. Ragdoll on todella kaunis rotu ja rodulle on ominaista osallistua arkeen ja olla siellä missä ihmisetkin. Kyseinen rotu on kyllä vienyt täysin mun sydämen  Mun allergia on kuitenkin tuonut tänä vuonna omat haasteensa, mutta oikeilla lääkkeillä kissojen kanssa eläminen silloin kun ne täällä ovat, on mahdollista.


Mistä te muistatte vuoden 2016? :-)

12 kommenttia:

 1. Ihanasti toteutettu postaus! :-) Sulla on kyllä ollut tapahtumarikas vuosi. Ihanaa uutta vuotta! <3

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus tää! Ja hyvää uutta vuotta sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kivat kuvat! :) Sun vuosi vaikuttaa kivalle♥ Ihanaa uutta vuotta :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjotettu ja muutenkin toteutettu postaus :-) Hyvää uuttavuotta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :-) Kiitos, samoin ♥

   Poista
 5. Vautsi sulla on todella kivanoloinen blogi, täytyy jäädä seurailemaan! :-) Todella ihana postaus ja sun vuosi kuulostaa onnistuneelta kuitenkin, hyvää uutta vuotta ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten ihana kommentti! :-) Kiitos samoin ja tervetuloa! ♥

   Poista
 6. ihana postaus!! pakko kysyy että mistä toi sun keltanen takki on ?:D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Oon ostanut sen fb-kirpparilta, mutta alunperin se on Zarasta!

   Poista