torstai 1. joulukuuta 2016

LAUKUN TUUNAUSTA

IMG_1951 IMG_1944

Tilasin tämän ihanan beigen laukun joskus kesällä Mangosta, mutta harmikseni tässä ei ollutkaan pitkää hihnaa.. En jaksanut lähteä palauttamaan, joten päätin pitää laukun jokatapauksessa. Käyttöönhän laukku ei ole päässyt, koska en pidä clutcheista ja hihna oli todella hassun pituinen. Eilen mulla sitten välähti.

IMG_1953

Selasin H&M:n uutta kuvastoa ja bongasin ihanan punaisen pikkulaukun! Tilaukseenhan se lähti nyt kun sain vielä H&M Club -jäsenenä synttärialennuksenkin :-) Uuden punaisen pikkulaukun löytäminen sai mut uhraamaan tämän muutaman euron kirpparilöydön (joka ei itseasiassa ollut vielä päässyt käyttöön), jotta saisin beigeen laukkuun pidemmän ketjun.

IMG_1980 IMG_1982

Halusin kuitenkin ensin nähdä miltä ketju näyttää pelkiltään, joten aloin pujottaa punaista narua pois ketjun välistä. Ketju näytti mieleiseltä, joten jatkoin loppuun asti. Kun jäljellä oli pelkkä ketju, irrotin sen laukusta.

IMG_1992 IMG_2009

Lopuksi laitoin uuden ketjun kiinni beigeen laukkuun ja tadaa: valmista! Crossbody-mallinen laukku on paljon käytännöllisempi ja ketju sopii tähän beigeen laukkuun todella hyvin! En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen :-) Nyt laukku pääsee varmasti käyttöönkin!


Mitäs te tykkäätte? :-)

8 kommenttia:

 1. Aivan super kiva idea, ja todella kauniin näköisen sait siitä! Mullekin kelpais tuommoinen laukku. :D

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mä en olisi keksinyt tuommoista ideaa itse! :D Kaunis lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa! :D Kiva kuulla, että tykkäät! Kiitos :)

   Poista
 3. Aivan mahtava tuosta kyllä tuli! Hieno idea!

  VastaaPoista
 4. Tuosta laukusta tuli kyllä nätti!

  https://yovencies.blogspot.fi/

  Vaihdoin juuri blogialustaa Wixistä bloggeriin joten ulkoasun muokkaus on projektin alla! Blogi tulee keskittymään eniten musiikkiin, tyyliin ja muotiin mutta postauksia on tulossa varmasti tulevaisuudessa myös muistakin aiheista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tota mieltä :)

   Poista