torstai 10. marraskuuta 2016

FROM COLOURPOP

IMG_1461
Kaikki alkoi siitä, kun muutama kuukausi sitten olin jo ostamassa Kylien lipkittejä, mutta päätinkin tutustua ensin halvempiin vaihtoehtoihin. Siispä avasin Youtuben ihmeellisen maailman ja katsoinkin monen viikon aikana ihan kiitettävän määrän kauneus-vloggaajien videoita. Törmäsin monesti ColourPop:in nestemäisiin mattahuulipuniin. Tiesin heti, että näitä haluan testata! Selasin ColourPop:in muutakin tarjontaa ja ai että kun sieltä olisi voinut klikata ostoskoriin paljon muutakin! Suosittelen kyllä katsomaan YouTubesta erilaisia "lip swatches" -videoita, jos olet harkitsemassa ostavasi kyseisiä huulituotteita ja et ole vielä ihan varma, mitkä sävyt ottaisit.IMG_1460
Tilaukseen lähti siis tällainen kokoelma ja ennen kuin huomasinkaan, niin postilaatikkoon oli tullut tulliselvitettävän lähetyksen saapumisilmoitus. Kävin heti maksamassa tullit, joita kertyi 11e ja aloin odottelemaan pakettia. Toimitus kesti yhteensä kaksi viikkoa ja paketti toimitettiin suoraan kotiovelle.IMG_1498
Nestemäisiä mattahuulipunia tilasin kuudessa eri sävyssä. Halusin vähän tummempia sävyjä, koska multa löytyi ennestään jo muutama vaalea nuden sävyinen mattahuulipuna. Hintaa yhdelle ColourPop:in mattapunalle tuli noin 5,50e (huom. hinnat käännetty dollareista euroiksi), joten nämä ovat kyllä ihan superhalpoja muihin mattapuniin verrattuna! Olin positiivisesti yllättynyt myös näiden pigmenttisyydestä, joten ei voi muuta kun suositella!
IMG_1511
Tilasin myös kolme erisävyistä Lippie Stix -huulipunaa. Nämäkin yllättivät mut hyvällä tavalla! Levittäminen on todella helppoa eikä pigmentistäkään ole puutetta. Lippie Stix -huulipunat maksoivat kappaleeltaan noin 4,50e. Viimeisimpänä mukaan lähti tumman sävyinen huultenrajauskynä, joka maksoi myös noin 4,50e. Huultenrajauskynä näyttää lilan ja mustan sekoitukselta, mutta todellisuudessa sopii hyvin "Notion" -nimisen nestemäisen mattahuulipunan kanssa, jes! Huultenrajauskynän tärkeys korostuu tummissa huulissa, jotka melkeinpä tarvitsevat hyvän lopputuloksen aikaan saamiseksi huulten rajaamista. Kaiken kaikkiaan tilaaminen meni niin kuin pitikin ja olen tyytyväinen valitsemiini tuotteisiin!


Ootteko te koskaan tilanneet ColouPop:in tuotteita? :-)

4 kommenttia:

 1. Enpä oo ikinä kuullukkaan tästä, joten täytyy tutustua tarkemmin! :-)

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en ollut kuullut kyseisestä merkistä, ennen kuin törmäsin tähän monen kauneus-vloggaajan videoissa! Mutta ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa! :-)

   Poista
 2. Ite oon just harkitsemassa kylien lipkittejä mutta pittää katella näitäki vaihtoehtoja:)

  http://kissesbya.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kyllä tutustua myös muihin vaihtoehtoihin ennen päätöstä! :-)

   Poista