tiistai 29. marraskuuta 2016

BLOGIN NIMEN MUUTTUMINEN

Oon pyöritellyt mielessäni jo pitkään mun blogin nimen muuttamista.. Silloin kun aloitin blogin kirjoittamisen, blogin nimi "Find a reason to smile" sopi mun blogiin kuin nenä päähän. Silloin kirjoitin elämästäni eli blogini oli täysin lifestyle-tyylinen. Nyt melkein viisi vuotta myöhemmin blogin suunta on muuttunut. Keskityn blogissa nykyään oman elämäni lisäksi paljon muuhunkin, kuten muotiin ja kauneuteen. Mielestäni nykyinen blogini nimi kuulostaa siinä yhteydessä jopa vähän pinnalliselta. En nimittäin todellakaan ajattele, että esimerkiksi muoti tai kauneus ovat syy hymyyn tai onnellisuuteen. Blogin nimi on rehellisesti alkanut häiritä mua. Suurin syy blogin nimen muuttamiselle on siis se, ettei nykyinen nimi enään kuvaa blogini sisältöä. Mietin uutta nimeä pitkään ja halusin sen olevan sellainen, ettei tulevaisuudessa tällaista ongelmaa välttämättä tule vastaan. Päädyin kahteen etunimeeni, sillä silloin blogini voi olla mitä tahansa haluan, eikä blogin nimi rajoita sisältöä nyt eikä tulevaisuudessa. Olen myös miettinyt, että jos joskus vaihdan blogini nimen, niin nyt on se hetki :-) Toisaalta tämä tuntuu tosi haikealta, enkä vaihtaisi blogini nimeä ellen todella uskoisi sen olevan paras ratkaisu pitkällä tähtäimellä.

BLOGIN ULKOASU2-001

Päänvaivaa tuotti aikaisemmin blogini Facebook-sivu, jolle on kertynyt tykkäyksiä jo 232! Aiemmin olen luovuttanut blogin nimen vaihtamisen suhteen, koska Facebook on ladellut muutaman säännön koskien Facebook-sivun nimen muuttamista. Ennen nimen on voinut muuttaa, jos sivulla on alle 200 tykkäystä.. Jos näin on edelleenkin, niin en tiedä teenkö kokonaan uuden sivun vai pyydänkö ihmisiä lopettamaan blogini Facebook-sivun tykkäämisen.. Tämä on todella turhauttavaa, mutta toivotaan, että nimen muuttaminen onnistuu ilman kumpaakaan toimenpidettä! Blogin nimen muuttamisen ei tulisi vaikuttaa mitenkään postauksien päivittymiseen tai muuhunkaan sillä blogin osoite pysyy yhä samana. Jos kuitenkin jotain ongelmaa ilmenee, haluan ehdottomasti kuulla siitä! Toivon myös, että jatkatte yhä blogini lukemista nimen muuttumisesta huolimatta :-) Nimen muutoksen teen vasta, kun postaus on tavoittanut tarpeeksi lukijoita, ettei uusi nimi tule kenellekään täysin ylläyksenä!


Mitä mieltä olette tästä muutoksesta?

8 kommenttia:

 1. Tietyllä tapaa juuri nyt nimenmuutos on trendikäs jos nimi on etunimillä kirjattu! Tieyllä tavalla sillä saa myös parempaa mainosta. Itse aion pysyä vielä mystisessä anonyymissä nimessäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän sun pointin. Itse päädyin tekemään muutoksen kuitenkin sen takia, että nykyinen nimi ei enään kuvaa blogini sisältöä ja uusi nimi on pitkällä tähtäimellä sopivampi mun blogille + se kuvaa täysin mua :-)

   Poista
 2. Awesome banner! :D
  Great blog! I'm following you! Follow back? ***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä sulla on ihan hyvä perustelu sille miksi muuttaisit blogin nimen, joten anna mennä vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tota mieltä :-)

   Poista