torstai 20. lokakuuta 2016

AFTER 9 MONTHS

ASUKUVIA7

Helou! ♥ Viimeisimmistä asukuvista on jo yhdeksän kuukautta.. Siis YHDEKSÄN kuukautta! Se on ihan liian pitkä aika, joten nyt korjataan asia. Nyt kun sisko ja sen poikaystävä ovat meillä syysloman ajan, niin päästiin siskon kanssa kuvailemaan yhdessä pitkästä aikaa :-) Mua harmittaa tosi paljon, koska värikkäät syksymaisemat menivät vähän ohi multa tänä vuonna.. Ruskan aikaan ulkona oli todella synkkää ja nyt kun aurinko vihdoin paistaa, lehdet ovat pudonneet jo melkein kokonaan. Tuntuu, kuin syksy olisi jo ohi. Ja niinhän se melkein onkin! Järkytyin kun luin Facebookista, että jouluun on enään yhdeksän maanantaita! Noin sanottuna se kuulostaa todella vähältä ajalta, vaikka onhan siihen vielä yli kaksi kuukautta :-D Anyway, syysloma on mennyt aika rauhallisissa merkeissä. Olen käynyt salilla, shoppailemassa Ideaparkissa ja suorittanut autokoulun syventävää vaihetta. Miten teidän syysloma on sujunut? :-)

IMG_1061 IMG_1091 IMG_1065 ASUKUVIA6
Trenssi Object Choker Gina Tricot | Laukku Even&Odd Ylipolvensaappaat H&M

Ps. Nyt kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä House Of Brandonin Mid Season Salen tarjoukset! Bannerin löydät oikeasta laidasta :-)

9 kommenttia:

 1. Hei, hienoja kuvia ja ihanan simppeli asu. Huokaisin syvään helpostuksesta kun otsikko ei viitannutkaan raskauteen :D Pientä klikkiotsikon tuntua kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, no ei käynyt kyllä edes mielessäkään, että kukaan ajattelisi noin otsikon perusteella.. :-D

   Poista
 2. Mun syysloma kulunut melkorauhallisesti, laitoin kanssa siskon kuvailemaan asukuvia alkuviikosta :D

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! :-D Kiva kuulla! Lomalla kuuluukin ottaa rennosti :-)

   Poista
 3. aivan ihana asu, niin tyylikäs ♥ ylipolvensaappaat ja choker on mullakin tän hetken lemppareita, joten tää asu iskee ja kovaa! :') syksy menee aina niin nopeasti, ja se kaunein ruska katoaa ihan liian nopeasti :/ sitten aina havahtuu, että jäi monet kuvausideat toteuttamatta!

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ihana kuulla! :-) No niimpä, harmittaa kyllä kovasti kun tänä syksynä ainakin täällä päin on ollut tosi synkkää..

   Poista
 4. upee asu <3 iskin mun silmät heti tohon laukkuun, mustan ja punaisen yhdistelmä toimii aina!

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ No älä muuta sano! Toi laukku on ihan täydellinen ♥

   Poista
 5. Sulla on superkivat hiukset!<3

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista