torstai 29. syyskuuta 2016

PARHAAT KYLMÄN HIUSVÄRIN YLLÄPITÄJÄT

Helou! Oon jo monta kuukautta tähdännyt kylmänsävyiseen/harmahtavaan vaaleaan. Oon nyt muutamaan otteeseen käynyt kampaajalla värjäämässä hiuksia vaaleilla raidoilla. Tulos on ollut vaalea, mutta loppusilauksen oon halunnut tehdä itse kotikonstein, värjäämättä kaupan hiusväreillä. Aloitin googlettamalla hyviä hopeashampoita ja päädyin testaamaan niistä muutamia. Nyt erilaisia vaihtoehtoja testanneena, oon löytänyt juuri ne mulle sopivat tuotteet.
IMG_0900 IMG_0875
Ensimmäinen ihan must-tuote on tämä KayPro:n hopeashampoo, jolla oon pessyt mun hiuksia silloin tällöin viimeisen kolmen kuukauden ajan. Oon pessyt hiuksiani välillä myös ihan tavallisella shampoolla, koska en halua liian harmaata/sinertävää lopputulosta. KayPro:n hopeashampoo on todella pigmenttistä. Pestessä käytän kertakäyttöhanskoja, sillä tumman violetti väri tarttuu ihoon todella helposti. Ehdottomasti tehokkain hopeashampoo, mitä oon käyttänyt! Plussaa myös miellyttävästä tuoksusta :-)
IMG_0897 IMG_0898
Olin lukenut netistä paljon tästä KC Professionalin Four Reasons hopeasuihkeesta. Toisilla oli hyviä kokemuksia ja toiset eivät taas saaneet minkäänlaisia tuloksia. Päätin jokatapauksessa testata tätä ja onneksi niin. Itse huomasin tulokset heti ja olin niistä ihan innoissani! Etenkin silloin, jos hopeashampoon käytön jälkeen osa hiuksista on jäänyt lämpimän sävyisiksi, on tällä helppo suihkia juuri niihin kohtiin. Oon käyttänyt tätä myös ennen kuin löysin KayPro:n hopeashampoon ja ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen myös yksittäin käytettynä.
IMG_3353
Tajuan todella harvoin ottaa mitään ennen ja jälkeen -kuvia ja niin kävi oikeastaan tälläkin kertaa. Halusin kuitenkin näyttää teille nykyisen tilanteen, johon oon todella tyytyväinen. Kaikillahan kaikki tuotteet eivät toimi samalla tavoin tai tuo haluttua lopputulosta, joten kannattaa olla kärsivällinen testatessaan eri vaihtoehtoja, jotta lopulta löytyisi se itselle sopivin!


Onko teillä kokemuksia KayPro:n hopeashampoosta tai Four Reasons:in hopeasuihkeesta?

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja vinkkejä, tulivat tarpeeseen. Itelläkin tarkotuksena saada nimittäin jotain kylmempää vaaleta aikaiseksi :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan molempia :-)

   Poista
 2. Four Seasonin tuotteet yleisesti erittäin mahtavia! Sopii myös ihmisille joilla on herkkä päänahka tai kuivuutta :)
  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt! Joo, niin olen myös lukenut :-)

   Poista
 3. Oi mäkin olen vuosia haaveillut ja puolivillaisesti yrittänyt toteuttaa hopeanvaaleaa tukkaa, ja nyt ihan lähiaikoina haluan päästä kampaajalle saamaan juuri sen mun unelmien tukan. Mistä tuota hopeashampoota saa, ja minkä verran maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Kampaajalla kannattaa kyllä käydä hoitamassa sopiva pohja, josta voi sitten kotikonstein (hopeashampoon avulla) luoda haluamansa tuloksen :-) Itse tilasin tämän Nettiterveysapteekilta, jossa hinta oli 13,50e + 4,90e postikulut :-) Toimitus oli nopea ja tilaaminen hoitui muutenkin ongelmitta, suosittelen!

   Poista
 4. Mistä nuo "marmori laatikot" ostettu? 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on jotkut vanhat laatikot, jotka oon päällystänyt marmorikuvioisella kontaktimuovilla! :-)

   Poista