tiistai 30. elokuuta 2016

AUTUMN INSPIRATION

Syksy tekee taas tuloaan. Aurinko paistaa, mutta ei ole lämmin, vettä sataa ja on viileä. Mä oikeastaan jopa nautin syksystä. Viltit, kynttilät, takka, neuleet ja lämpimät villasukat ovat jo täysin tervetulleita ♥ Puhumattakaan syysvaatteista!


Ylipolvensaappaat ovat must hankinta syksyä varten! Oon löytänyt jo omat täydelliset yksilöni: korolliset sekä matalat. Molemmat mustaa mokkajäljitelmää ♥ En malta odottaa, että pääsen yhdistämään ne pitkän oversize-neuleen kanssa!

Pooloneuleet löytävät tänä(kin) syksynä tiensä mun suosioon. Olen ihastellut jo monessa nettikaupassa eri malleja ja värejä ♥ Kuka voisi edes sanoa lämpimälle ja pehmoiselle neuleelle ei?

Trenssit ja etenkin tuollaiset kevyemmät napittomat yksilöt ovat valanneet ainakin mun sydämen! Etsin pitkään omaani, mutta mikään ei tuntunut miellyttävän mun silmää.. Joko ne oli liian muodottomia, liian pitkiä tai sitten ulkonäkö ei vain muuten iskenyt muhun. Halusin nimenomaan vähän lyhyemmän trenssin ja onneksi sen vihdoin sitten löysinkin :-) Anyway, kevyt trenssi pakollinen tänä syksynä!


Nilkkurit tulevat taas ja hyvä niin! Oonkin odottanut taas vuoden päivät, että pääsen niitä pian käyttämään. Omiin suosikkeihin lukeutuu ehdottomasti korolliset. Väreinä tukeudun mustaan ja ruskeaan :-)

Nahkatakit ovat oikeastaan mulla käytössä niin keväällä kuin syksylläkin. Niiden kanssa voi näin syksyllä yhdistää esimerkiksi jonkun kivan neuleen, huiveja unohtamattakaan! Odotan myös, että pääsen käyttämään uusinta tulokasta, peplum-nahkatakkia, jonka löysin pitkän etsinnän jälkeen fb-kirpputorilta.ps. kaikki kollaasien tuotteet löydät Ellokselta ja niihin pääset painamalla kyseistä tuotetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti