keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

YO 2016

IMG_1325

Oon yli kuukauden myöhässä, mutta tää tuntuu nyt tällä hetkellä luonnollisimmalta hetkeltä tulla kirjoittamaan tänne.. Viimeinen puoli vuotta oli täynnä paljon uutta ja outoa. Pakko sanoa, että noiden kuuden kuukauden sisään mahtui niin paljon uusia, jännittäviä ja jopa pelottaviakin asioita.. Isoin asia oli lukion päättyminen. Pääsin ylioppilaaksi mun parhaiden ystävien ja poikaystävän kanssa. Se päivä oli kaikella tapaa ikimuistoinen, se edusti sekä yhden ajan loppua että toisen alkua. Lukion loppuminen herätti paljon ajatuksia tulevaisuudesta.

BXSB4693

Mulla on ollut selvät suunnitelmat siitä, mihin haluan opiskelemaan lukion jälkeen. Tavoittelin niitä, mutta tänä vuonna mua ei onnistanut. Tulossa on siis välivuosi. Mietin itsekseni mitä ihmettä teen kokonaisen vuoden.. Suunnitelmat ovat vielä aika auki, mutta tiedän, että välivuosi antaa mulle paljon mahdollisuuksia. Oudointa on ehkä se, että kahdentoista vuoden jälkeen en oo sidottuna kouluun.. Odotan innolla mitä elämä tuo tullessaan, enkä pistä vastaan uusille suunnitelmille, jos sellaisia syntyy.
IMG_1422

Välivuodessa on muutakin positiivista.. Olen nimittäin lähempänä heinäkuun alussa armeijan palvelukseen astunutta poikaystävääni ♥ Välimatka on lyhyt, vaikkakin toinen ei ole aina saatavilla tai edes tavoitettavissa.. Ensimmäiset pari viikkoa alkaa olla ohi ja hyvällä mielellä mennään. Poikaystävän armeijaan meno ei ole koskaan ahdistanut mua kovinkaan paljoa. Oikeastaan jollain tapaa olin ja olen edelleen hyvillä fiiliksillä kyseistä aikaa kohtaan. Molemmat kasvetaan henkisesti ja uskon, että armeija vahvistaa meitä entistä enemmän :-)

HZEK4185

Voin sanoa, etten tiedä missä olen vuoden päästä.. Tai siis täällä varmaan, mutta minkälaisessa elämäntilanteessa.. :-D Sen kuitenkin tiedän, että tämän välivuoden keskityn täysin itseeni ja omiin tavoitteisiini. Nautin siitä, etten ole velvollinen mihinkään, ellen itse niin halua. Toisaalta se, että poikaystävä on armeijassa, sisko lähtee pian taas Jyväskylään, vanhemmat käyvät töissä enkä itse ole enään koulussa joka päivä, tuo omanlaista yksinäisyyden pelkoa. Mutta eiköhän tähän uuteen elämäntilanteeseen loppujenlopuksi totu todella nopeasti!

IMG_1434

Blogin pariin teen paluuta aina kun siltä tuntuu, en ota siitä turhaa stressiä.. :-) Nuorempana en koskaan monista yrityksistä huolimatta pysynyt kauaa kiinnostuneena päiväkirjan kirjoittamisesta. Tuntuu, että blogin pitäminen on enemmän mua, koska tämä on paljon muutakin kuin omista ajatuksista kirjoittamista.. Oon aina nauttinut valokuvaamisesta. Bloggaamisessa yhdistyy valokuvaus sekä tärkeiden hetkien ja ajatusten tallentaminen. Haluaisin jatkaa bloggaajan taivalta vielä pitkään juuri sen takia :-)

DEVF6405

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti