lauantai 12. maaliskuuta 2016

I'M BACK

Moikka! Toivottavasti teitä vielä on siellä ruudun toisella puolella :-) Todella paljon on tapahtunut näiden vajaan parin kuukauden aikana, enkä edes oikein tiedä mistä aloittaa, mutta yritetään.

Kiirettä on ainakin pitänyt. Oon oikeastaan keskittynyt paljolti vain ylioppilaskirjoituksiin lukemiseen ja omaan elämään. Lukuloma alkaa huomista vaille olla ohi ja on pakko kyllä sanoa, että aika on mennyt silmien ohi vilahduksessa.. Mökkihöperöksihän tässä suunnilleen on tullut, kun jokainen päivä on vietetty kirjojen ääressä :-D Onneksi aina välillä on ollut irtiottoja arjesta (lukemisesta). Lukio tuli siis päätökseensä kuukausi sitten ihan mahtavalla tavalla!
Oli kielten kuuntelut, potkiaiset, penkkarit, abiristeily ja wanhojen jatkot. Lukion viimeinen viikko oli ihana, mutta samalla myös todella raskas ja uuvuttava. Tätä viikkoa oli odotettu jo parisen vuotta ja pakko myöntää, että oli se sen odottamisen arvoista! Pidettiin hauskaa yhdessä vielä viimeistä kertaa ennen lukulomaa ja ylioppilaskirjoituksia. Lukuloma oli siis vasta alkamassa ja monta kirjaa odotti luettavana.
POTKIAISET, PENKKARIT, RISTEILY, JATKOT1
Nyt tosiaan lukuloma alkaa olla tapulteltu ja kirjoitusrumba alkaa maanantaina äidinkielen esseekokeella. Mulla on tosiaan kirjoitettavana äidinkieli, englanti, ruotsi, yhteiskuntaoppi sekä filosofia. Koska en syksyllä kirjoittanut vielä mitään, niin lukemista on todellakin riittänyt nyt tälle keväälle, mutta en ainakaan vielä ole kokenut huonoksia valintaa kirjoittaa viisi ainetta keväällä. Katsotaan sitten, mitkä fiilikset on kirjoituksien jälkeen.. :-D Välillä mielessä on pyörinyt niin paljon kaikkea, että paniikki on meinannut iskeä. Täytyy keskittyä kirjoituksiin sekä miettiä kesätöiden hakemista, yhteishakuja ja tulevaisuuden suunnitelmia ja kaikkea muuta mitä elämä tuo yllättäen vastaan. Stressinsietokykyä on siis koeteltu ja kovasti! Mutta tässä sitä vielä ollaan, ilman hermoromahdusta tai loppuunpalamista. Pakko sanoa, ettei blogille olisi millään edes riittänyt nyt aikaa ja toisaalta hyvä niin. Liika on liikaa. Viimeistään sen jälkeen, kun viimeinenkin kuusituntinen yo-koe on ohi, palaan blogimaailmaan taas kunnolla :-) Tätä on kyllä suoraan sanoen ollut jo ikäväkin, mutta kaikelle ei aina riitä aikaa tai energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti