lauantai 16. tammikuuta 2016

ALEVINKIT

Moikka! Alennukset pyörivät vieläkin ihan täysillä, oikeastaan monessa liikkeessä ja verkkokaupassa vain lisätään tuotteita aleen! Ajattelin nyt vinkata teille näistä mun löytämistä mahtavista ale-tuotteista, jotka löytyvät Elloksen verkkokaupasta :-) Suoraan kollaasin tuotteisiin pääset klikkaamalla kyseistä tuotetta ja suoraan aleen klikkaamalla tätä!
Gant Homen tuotteita oli alessa jonkin verran. Pääasiassa kodin tekstiilejä, mutta joukosta löytyi myös kynttilä ja kollaasin muki :-) Näissä tuotteissa laatu ei petä ja mikä parasta, melkeinpä jokaisessa tuotteessa lukee -30%.
Polvipituiset saappaat Elloksen omalta mallistolta olivat -50% alennuksessa eli maksoivat nyt vain 30e! Näitä löytyi myös mustana, vink vink ;-) Polvipituiset- sekä ylipolvensaappaat ovat nyt todella suosittuja ja itsekkin olen jo sellaisista ehtinyt innostumaan! Ehkä vielä joskus löydän täydelliset yksilöt itselleni.. :-)
Henri Lloydin tuotteita löytyi niin miehille kuin myös naisillekin ja suurimmassa osassa tuotteista luki -30%. Kyseiseltä merkiltä löytyi alesta ulkoiluvaatteita sekä vapaa-ajan vaatteita.
Remington Pearl Curling -kiharrin on ehdoton ykkönen hiusten kihartamiseen. Oon luottanut tähän jo pitkään, enkä pysty sanomaan mitään huonoa kyseisestä vekottimesta! Nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuteen, jos täydellinen kiharrin on vielä hakusessa, sillä tällä on hintaa nyt vain 34,90e! :-)
Svea Eskilstuna -nauhakengät ovat oiva valinta näille pakkasille ja liukkaille keleille! Nämä, jos mitkä, pitävät jalat lämpiminä lämpöä eristävän pohjan ansiosta ja ovat ennen kaikkea tukevat.

2 kommenttia:

 1. Kiitos kivoista vinkeistä! Olenkin tehnyt hyviä löytöjä nyt alennusten aikaan ja täytyy tsekata tuo Ellos myöskin. :) Nuo Henry Lloydin paidat näyttävät ihanan mukavilta ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Kannatan, Ellokselta löytyy vaikka ja mitä kivaa nyt alesta! :-) Alet on kyllä paras mahdollisuus löytää jotain kauan himoitsemaa halvemmalla hinnalla :-)

   Poista