torstai 31. joulukuuta 2015

KATSAUS VUOTEEN 2015

Nyt olisi aika sanoa heipat vuodelle 2015, mutta sitä ennen kurkistetaan vielä kuluneeseen vuoteen vuosipostauksen merkeissä :-)

VUOSI 2015tammikuu

Tammikuu potkaistiin käyntiin hyvällä porukalla vuokramökissä juhlien. Käytiin myös alkuvuodesta shoppailemassa Helsingissä Villen kanssa! Tammikuussa juhlittiin Karo täysi-ikäiseksi, odoteltiin vanhojentanssimekkojen saapumista sekä fiilisteltiin tulevan kuun tansseja :-)

IPHONE KUVIA 15helmikuu

Helmikuussa oli sitten vihdoin wanhat, joita oltiinkin odotettu kuin kuuta nousevaa! Koko helmikuu oikeastaan pyöri vanhojentanssien ympärillä, sillä oli mekon lyhennystä, kampaajalla hiusten sekä kulmien värjäystä, ripsienpidennysten laittoa, parit solkkukäynnit unohtamattakaan kaikkea hommaa koululla :-) Tanssitreenejä, koristeiden tekoa ja kaikkea muuta. Helmikuusta en itseasiassa edes muista muuta kuin wanhat, haha :-D

VUOSI 20151maaliskuu

Maaliskuussa kuvailin paljon mun kameran uudella objektiivilla. Testasin myös noita Color Maskeja ja muutenkin yritin vähän muuttaa mun hiustenväriä! Maaliskuussa oli myös kahdet synttärit, Villen sekä Nooran. Lumet alkoivat sulaa ja skootterilla pystyi jo hyvin ajamaan. Käytiin myös kuvailemassa Karon kanssa pitkästä aikaa :-)

PUOLA 2015huhtikuu

Huhtikuun kohokohta oli ehdottomasti meidän lukion juutalaisvainot -kurssin matka Puolaan! Neljä päivää meni ihan hurahtaen ohi, mutta koko reissu oli älyttömän upea ja hauska! Nähtiin ja koettiin ihan hirveästi noiden neljän päivän aikana. Käytiin mm. maanalaisissa suolakaivoksissa, tutustumassa paikallisiin nähtävyyksiin, vierailemassa Auschwitzissä, shoppailemassa yhdessä Krakovan kauppakeskuksessa sekä syömässä puolalaista ruokaa :-) Iltaisin lähdettiin porukalla aina kaupungille kiertelemään! Taidettiin me myös löytää yksi vakkaripaikka sieltä :-D Puolan reissusta voitte lukea lisää painamalla tästä sekä tästä! Huhtikuussa yökyläiltiin Karon kanssa myös Lammilla, ostelin uusia sisustusjuttuja sekä lenkkeilin paljon.

VUOSI 20152toukokuu

Toukokuussa oli ylioppilasjuhlat. Kierrettiin sen päivän aikana monta paikkaa ihan Saloon asti, eikä millään päästy kaikkialle.. Päivä oli tosi väsyttävä, mutta lähdettiin kavereitten kanssa kuitenkin illalla vielä juhlistamaan myös omaa kesäloman alkua! Toukokuussa kuvattiin myös parit kivat asukokonaisuudet, joissa molemmat Puolasta ostetut takit pääsivät esiin :-)

VUOSI2015kesäkuu

Kesäkuussa olin töissä mansikkamaalla. Säät olivat ihan surkeat, kitkettiin peltoja melkein joka päivä sateessa. Mulla oli oikeasti monesti jopa neljä kerrosta vaatetta päällä, puhumattakaan fleecehousuista ja -paidoista...:-D Sillon ei kyllä ollut hirveän kesäinen olo.. Kesäkuussa käytiin myös Lindan kanssa Helsingissä parilla kirpputorilla, löysin uuden lempparijäätelön ja vietettiin juhannusta kavereiden kanssa!

VUOSI2015heinäkuu

Heinäkuu hurahti myös töissä, tällä kertaa vähän paremmalla säällä kuitenkin :-) Ihmisiä kävi ihan hirveästi ja rakastuin tuohon jättiläiskaniin  Vietettiin heinäkuussa myös yksi ihana viikonloppu mökillä kavereiden kanssa! Uitiin, saunottiin ja grillattiin! Heinäkuussa shoppailin kirppareiden lisäksi myös vaatekaupoissa ja netissä :-)

VUOSI 2015elokuu

Elokuussa lopetin työt ja vietin vihdoin pienen kesäloman. Käytiin taas Yyterissä ja nautittiin auringosta sekä toisistamme! Elokuussa tein myös jotain aika radikaalia, leikkasin nimittäin mun hiukset longbobiksi, joka osoittautui hyväksi päätökseksi! Kuvailtiin elokuussa myös Lindan kanssa Vilan vaatteita Vilan oman Back to work -katalogin takia. Myöhemmin kuulin, että mun blogi oli päässyt esille Tanskan Vilan markkinoinnissa. Elokuuhun mahtui myös shoppailua, marmorikuvioisella kontaktimuovilla päällystelyä,  iPhonen objektiiveilla kuvaamista sekä yksi isoimmista jutuista; Manu-kissan tulo!

VUOSI2015syyskuu

Syyskuussa ostin uudet Hunterin saappaat, juhlittiin Anna täysi-ikäiseksi, kuvailin ulkona ja Kikon meikit tulivat vihdoin postissa :-) Syyskuusta aloitin myös autokoulun!

VUOSI 2015lokakuu

Lokakuussa Manu pääsi ensimmäistä kertaa valjaissa ulos, mutta ei siitä oikein mitään tullut :-D Manu ei liikkunut melkein yhtään ja niin kuin kuvistakin huomaa, silmät olivat ihan lautaset kaikesta uudesta ja ihmeellisestä! Lokakuun lopussa aloitin myös vähitellen lukemaan ylppäreihin. Meidän perhe koki lokakuun lopussa myös surua, kun yksi läheisistämme, perheenjäsenemme nukkui pois.

VUOSI2015marraskuu

Marraskuussa järjestettiin hautajaiset, mutta kyseinen kuukausi oli myös täynnä iloa ja samalla vuoden odotetuin kuukausi mun osalta! Mun 18-vuotis syntymäpäiviä vietettiin isolla porukalla. Ihan marraskuun lopussa sain myös kauan odotetun ajokortin ja haaveilemani auton :-) Ostin myös iPhone 6:sen vanhan tilalle ja ensilumi tuli ja suli!

VUOSI 2015joulukuu

Joulukuussa käytiin lukion kautta Studia -messuilla ja mun suunnitelmat sai uuden, selkeän suunnan! Ostin myös vihdoin uuden kannettavan eli Applella mennään nyt myös koneen osalta :-) Käytiin Villen kanssa myös Tukholmassa viettämässä meidän toista vuosipäivää.

Yritin muistella näitä tärkeimpiä juttuja tähän postaukseen, mutta varmasti unohdin mainita myös joitain asioita! 2015 oli tosi tärkeä vuosi mulle, varsinkin loppuvuosi jää varmasti pitkäksi aikaa mun mieleen! :-) Nyt on tosiaan aika sanoa heipat vuodelle 2015 ja toivottaa tervetulleeksi vuosi 2016! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti