perjantai 18. joulukuuta 2015

JOULULOMALLE

Ihanaa perjantaita ja mahtavaa joululoman alkua kaikille! ♥ Ihanaa päästä hengähtämään hetkeksi ja nauttimaan siitä, ettei tarvitse herätä joka päivä kellon soittoon ja miettiä, että voisipa vielä nukkua.. Anyway, illalla olisi vielä luvassa tämän lukuvuoden päätös eli joulukirkko ja sen jälkeen ollaan virallisesti lomalla! Odotan kovasti joulua, jouluruokia, joulutunnelmaa ja yhdessäoloa rakkaiden kanssa. Eikä aikaakaan kun vietetään jo uuttavuotta ystävien kanssa. Blogiin on myös tulossa ennen vuoden vaihdetta perinteinen vuosipostaus menneestä vuodesta, joten pysykää kuulolla! Lomalla aion tosiaan ottaa rennosti, mutta käyttää vapaa-ajan myös kuitenkin hyödyksi lukemalla vähän ylppäreihin. Ennen alkuviikon laivareissua on luvassa vielä pientä esittelyä vähän isommasta hankinnasta, jota käytän itseasiassa myös tälläkin hetkellä :-)
IMG_8269 ASUKUVIA IMG_8276 IMG_8274ASUKUVIA1 nyöripaita gina tricot ruutupaita noisy may farkut dr.denim* (junkyard, clickkengät timberland

* saatu yhteistyön kautta


Ps. Junkyardilta saa nyt -10 euroa kenkien hinnasta pois. Tarjous voimassa tänään ja huomenna (18.12-19.12). Käykää kurkkaamassa, josko sieltä löytyisi kengät esimerkiksi talveksi! Junkyardin sivuille pääset painamalla tästä tai sivupalkin bannerista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti