tiistai 15. joulukuuta 2015

CHRISTMAS GIFT IDEAS

Moi! Tää postaus on tarkoitettu juuri teille kaikille, jotka hankitte joululahjat aivan viime tippaan. Teille, jotka haluatte muistaa sisaruksianne, vanhempianne, ystäviänne tai seurustelukumppanianne, mutta ette halua ottaa turhaa stressiä lahjahankinnoista. Monissa blogeissa on näkynyt näitä joululahjaideoita, mutta jos ei vielä ole sitä omaa tärpännyt, niin kyllä nyt viimestään!

Luotin tuttuun ja turvalliseen Elloksen valikoimaan, josta löytyi paljonkin hyviä lahjaideoita! Yritin poimia ne mielestäni kivoimmat ideat näihin kahteen kollaasiin, jotka jakautuu sukupuolittain :-) Kollaaseista löytyy varmasti jotakin perheen vanhimpien lisäksi myös niille nuorimmille! Jos kollaaseista löytyy joku mieleinen lahja, muista tilata se 17.12 mennessä, niin paketti kerkeää jouluksi! :-)


Tähän kollaasiin keräsin rentoutta rakastavalle tietenkin ihanan pussilakanasetin, sisätossut sekä pyjamasetin. Sisustuksesta kiinnostuneelle löytyi metallikori esimerkiksi tavaroiden säilytystä varten. Myös kynttilälyhty sekä kynttilät ovat varmasti mieleinen lahja kelle tahansa naispuoliselle henkilölle :-) Ja kukapa ei tykkäisi uudesta laukusta tai puhelimen kuorista? Ellokselta löytyi myös pari juttua kauneudesta kiinnostuneelle, nimittäin kosteusvoidesetti sekä sivellinsetti.
Oon aika varma siitä, että miespuolisille varmasti kävisi lahjaksi mikä tahansa näistä kollaasissa olevista! Toivottavasti tästä kollaasista löytyy kaikille juuri se sopiva lahja niin hinnan kuin laadunkin puolesta. Valitsin kollaasiin monien nuorten suosikin eli XBOX ONE:n sekä varmasti kaikille pojille/miehille tarpeellisen kannettavan tietokoneen sekä kuulokkeet. Mun mielestä myöskään kellolla ei koskaan voi mennä pieleen! Nahkahanskat sekä kollaasin Hugo Boss -lahjapakkaus ovat hyvä lahja laatua vaalivalle miehelle :-) Ja eihän sukkia, neuleita taikka adidaksen verkkareita voi olla tarvitsematta?


Onko joululahjat jo hankittu vai vieläkö pukin kontista uupuu pari pakettia? :-)

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja ideaoita! Itseltä puuttuu vielä muutama :'D

    VastaaPoista