maanantai 30. marraskuuta 2015

LATEST BEAUTY TRENDS

Moikka! Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? :-) Mulle kuuluu nimittäin todella hyvää! 18 vuotta mittarissa ja ajokortti taskussa. En voisi olla onnellisempi! Tuun päivittämään blogia ja kuulumisia kunnolla sitten vähän myöhemmin, mutta nyt kuitenkin itse aiheeseen! Keräsin siis yhteen kollaasiin parit tuotteet, jotka ovat mielestäni juuri nyt pinnalla. Kaikki kollaasin tuotteet löytyvät Ellokselta, ja pääset tutustumaan niihin paremmin klikkaamalla haluamaasi tuotetta kollaasissa.

Kaikki tytöt ovat varmasti huomanneet sen, että korostuspaljetit ovat nyt todellakin in! Oon katsonut monia videoita ja ihastellut virheettömiä lopputuloksia, joita niillä saa aikaan. En voinut vastustaa itsekään, joten nyt odottelen vielä yhtä syntymäpäivälahjaa postista... :-) Ellokselta bongasin nämä ihanat Anastasia Beverly Hills Contour Kit:it, jotka on saatavilla siis kahdessa eri värissä. Toinen on vaaleammalle iholle ja toinen tummemmalle!

Lisäsin myös parit Isadoran huulipunat. Oon huomannut, että tumman sävyiset huulipunat kasvattavat suosiotaan. Juuri nämä kollaasin sävyt mielyttävät omaa silmää todella paljon. Oon jo kauan haaveillut aika luonnollisesta huulipunasta, joka antaa kuitenkin sitä jotain, eikä näytä mitäänsanomattomalta. Aika kovat vaatimukset, vai mitä? ;-D Myös mattapintaiset huulipunat saavat aikaan aivan upean lopputuloksen, jota ei voi muuta kuin ihailla. Eivätkä huulipunat tietenkään olisi mitään ilman huultenrajauskyniä. Ihan pelkästään huultenrajauskynän rajaa tarkasti häivyttämällä saa jo pientä särmää ja muotoa huuliin, eli ei sekään ole huono vaihtoehto, jos ei jaksa laittaa huulipunaa. Kollaasin huultenrajauskynät ovat myös Isadoran mallistoa.

Itse tykkään siitä, että kulmakarvat näyttävät hyvältä. Kukapa nyt ei? Kulmakarvojen laitto vaan aika usein jää viime tinkaan ja sitten niitä suditaan millä sattuu ja miten sattuu... Jos ei halua käydä kampaajalla värjäyttämässä kulmakarvoja, hyvä vaihtoehto on kulmakarvapaletti. Omistan itse Kikon kulmakarvapaletin, josta löytyy vahan lisäksi kaksi eri sävyä itse kulmakarvoihin, pinsetit, harja sekä suti. En ole vieläkään päässyt testailemaan sitä kunnolla, koska tykkään käydä kampaajalla laitattamassa kulmat, mutta eiköhän se tulevaisuudessa pääse testiin!


Mitä mieltä te olette näistä trendeistä ja löytyykö teiltä itseltä kenties joku näistä kollaasin tuotteista? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti