maanantai 20. heinäkuuta 2015

COTTAGE WEEKEND DAY 2

IMG_7002 Lauantaina heräiltiin joskus kymmeneltä ja vaikka olinkin nukkunut yön tosi huonosti niin kuumuus pakotti nousemaan.. Päivällä sää alkoi näyttämään niin hyvältä, että päätettiin Karon kanssa mennä uimaan ja ottamaan aurinkoa kun muut tytöt lähtivät kävellen käymään kyläkaupalla ja pojat jäivät yllättäen sisälle pelaamaan fifaa, haha. Poikien pelien jälkeen alettiin tyttöjen kanssa katsomaan Netflixiä ja siinähän sitten hurahtikin kolme tuntia kun ei haluttu menettää paikkaa pojille :-D Illemmalla laittauduttiin ja grillattiin. Lähdettiin myös myöhemmin käymään Hämeenlinnassa, koska siellä järjestettiin tänä viikonloppuna Wanaja Festival. Oltiin kaupungissa parisen tuntia, jonka jälkeen ajettiin takaisin mökille ja sitten melkein heti nukkumaan. Viikonloppu mökillä oli just eikä melkein sopiva juttu tähän väliin kesälomaa :-) Kaikki meni nappiin ja hauskaa oli! Vielä olisi luvassa yksi pieni postaus, jossa on mökillä otettuja kuvia, mutta aiheena onkin sitten jo ihan toinen asia!
IMG_7033 IMG_6982 IMG_7034 IMG_6985 IMG_6962 IMG_6991 IMG_7055 IMG_6968 IMG_7058 IMG_6942

6 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset sulla!! Kiva blogi, jään seuraileen + tiiäkkö miks Flickris nykyään noissa kuvissa lukee toi FLICKR kauheen isolla? Itellä on näkynyt ja näköjään sullaki..

  eevavaltokari.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos sulle!! :-) Ja en tiedä miksi ne on (taas..) tullut takaisin tai mitä niille voisi tehdä, mutta hirveen ärsyttävää toi ainakin on!

   Poista
 2. Aivan ihana postaus ja muutenkin todella kivan oloinen blogi !! :-)

  http://www.suskuraita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäsiä mökkikuvia! Tykkään tämmösistä fiilistelypostauksista! :-) Jään seurailee!

  http://ilon-kautta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mäkin tykkään juuri sellaisista!

   Poista