torstai 14. elokuuta 2014

YYTERI 2014

Viime viikonloppuna siis oltiin porukoitten sekä mun ja Nooran poikaystävien kanssa Porissa, Yyterissä. Yövyttiin tosin ihan Porin keskustassa Cumulus-hotellissa, koska Yyteri-Camping oli täynnä motoristeja ja kaikki mökit oli jo varattu.
Lauantai aamuna lähdettiin aikaisin aamusta ajamaan kohta Poria. Oltiin perillä joskus yhdentoista aikaan aamupäivästä ja sitten vietettiinkin koko päivä rannalla ottamalla aurinkoa ja uimalla merivedessä, mikä oli muuten yllättävän lämmintä! Illalla ajettiin sitten hotellille ja jakauduttiin omiin huoneisiimme. Laittauduttiin vähän ja sit ennen yhdeksää ajettiin takaisin rannalle katsomaan auringonlaskua ja ottamaan kuvia :)
Toisen päivän sää oli tosi huono, joten hotelliaamupalan jälkeen mentiin vielä takas nukkumaan ja lykättiin lähtöaikaa parikin kertaa, koska ulkona satoi vettä. Kun sade oli loppunut, suunnattiin heti rannalle. Ei tosin keretty olemaan siellä kun pari tuntia ennen kuin sää muuttui taas huonommaksi ja jouduttiin lähtemään kotimatkalle, tietenkin mummilan herkkujen kautta, nam! Tässä on nyt vielä sekalaisia kuvia reissulta, enjoy!


Tästä pääsee vielä viimevuoden Yyteri-reissun postaukseen!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania rantakuvia :-) Hienompaa kun etelässä jopa!!

    VastaaPoista