sunnuntai 2. helmikuuta 2014

CIAO


Nyt on kunnolla kotiuduttu Italiasta, missä kaikesta huolimatta oli kyllä huippua! Voisin kirjoittaa vaikka joka päivästä jotakin, mutta juttua tulis niin paljon, että jätän sen suosiolla väliin ja säästän myös teitä samalla. Oikeestaan koko viikko meni tosi nopeesti, eikä kerennyt tulla ees oikein ikävä Suomea ja pakkasta, mutta vikana päivänä varmaan kaikki meistä kuitenkin oli helpottuneita siitä, että päästään kotiin.
Italia on maana ihan sairaan kaunis ja vietin varmaan puolet ajasta ihmetellen kuinka kaunista ja ihmeellistä kaikkialla oli! Meillä kävi tosi hyvä tuuri, koska vaan vikat päivät oli sateisia ja alkuviikko päästiin viettämään tosi keväisessä kelissä, tosin Italian talveahan mentiin. Italiasta mukaan lähti monta uskomatonta muistoo, uusia kaverisuhteita ja kokemuksia, arvostusta kotimaata kohtaan ja paljon ostoksia! :-)
Oon siitä aivan varma, että tuun palaamaan tonne vielä tulevaisuudessa! Nyt kuitenkaan ei voi oottaa muuta kun sitä, että italialaiset saapuu parin kuukauden päästä tänne ja päästään näyttään niille Suomea ja tutustuttaan ne meijän tapoihin. Tossa vielä ihan murto-osa kuvista, joita tuolta kerty!

2 kommenttia:

  1. Ostospostaus noista jutuista mitä ostit tuolta ois tosi kiva x)

    VastaaPoista
  2. Joo hyvä idea! Voisin jossain vaiheessa tehä :-)

    VastaaPoista