tiistai 24. joulukuuta 2013

XMAS 2013


[1] Joulukinkku koristeltiin Nooran kaa tänä vuonna tollasen näköseks #luovatsiskokset
[2] Oon aina yhtä huono syömään jouluruualla... Pitäs olla pöydässä kauan ja syödä hitaasti nautiskellen mutta mullahan se menee siihen että, nousen suunnilleen 20 minuutin jälkeen pöydästä maha jo ihan turvoksissa ja täynnä. Käyks muillekkin näin? :-D
[3] Joulukuusi oli perinteikkäästi aika iso ja tuolla samaisella paikalla.
[4] Muistan kun pienempänä saatiin isoja lahjoja ja oltiin tosi innoissaan niistä, mutta nykyään pienemmät lahjat joissa on joku tosi hyvä idea saattaa ilahduttaa eniten ja niin kävi tänä vuonna ainakin mun kohdalla! Kyyneleitäkin valui siskolta saatujen lahjojen ansiosta  [5] & [6] Koristeet tekee osittain joulusta joulun. Ne luo ihanan lämpöstä tunnelmaa mikä oli tärkeetä nyt näin, kun ei lunta ollut yhtään maassa tänä vuonna. Edes pieni lumipeite ois tuonut heti niin paljon paremman joulufiiliksen, mutta no can do. [7] Nooran kaa kateltiin koko päivä telkusta tulevia lasten elokuvia ja ollaan monena jouluna katottu yhessä meille yks tärkeimmistä aattona tulevista leffoista, eli Joulupukki ja noitarumpu. En tiiä miks, mutta se on huippu!!
[8] Pipareitten(kin) tekeminen oli tänä vuonna mun ja Nooran tehtävä... :-D Niistä tuli ihan söpöjä, varsinkin noista kilppareista mitä löyty myös joulukinkun vierestä!

PS. HYVÄÄ JOULUA VIELÄ KAIKILLE! 

4 kommenttia: