lauantai 7. joulukuuta 2013

MY OLD NEWBIE

blogi8
Siinä näkyy mun talvitakki, jota en oo vielä oikeestaan esitellytkään täällä, vaikka tosiaan tää ihanuus löysi tiensä mulle jo elokuussa. No parempi näin myöhään kuin ei ollenkaan, eiks vaan? Ja onhan tän kaa kivempi ottaa kuvia näin lumen keskellä :-) Takki on todella lämmin ja todellakin ollut hintansa veroinen ostos! Parasta on se tunne, että tääkin on kustannettu itse, tekemällä töitä. Tällästen ostostenhan takia niitä kesätöitä paiskin..
Ootan joulua ihan hullun lailla ja lahjatoiveitakin oon jo jonkun verran ladellut, heh. Eniten kuitenkin ootan vuodenvaihdetta, koska ainakin vuoden 2014 alusta on tulossa aivan mahtava! Muutenkaan sivun kääntäminen tässä vaiheessa ei ois ollenkaan pahitteeksi :-) Saa nähdä teenkö taas sitten postauksen loppuvasta vuodesta vai jätänkö sen tällä kertaa tekemättä, who knows. No, näihin juttuihin palailen kuitenkin vasta joulun jälkeen.
Eilen oltiin koko perheen voimin meijän pikkuserkun ylioppilasjuhlissa ja muuten sitten tää viikonloppu onkin mennyt aika rennoissa tunnelmissa. Onneks pääsen värjäyttämään hiuksetkin jo tiistaina, ärsyttää tää haalistunut väri ja päälle pukkaava juurikasvu todella paljon.
Loppuun vielä parit kuvat mitkä Noora tänä aamuna musta otti!
IMG_6893 Kollaasit2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti